Varmistuspalvelut

  Varmistuspalvelut ovat vaivattomia, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja liiketoiminnan kriittisten tietojen turvaamiseksi. Jos teillä on palvelimia yhdessä tai useammassa konesalissamme, konesalivarmistus on teidän tarpeeseenne suunniteltu. Palvelimet voivat olla joko omia tai palveluna hankittuja. Etävarmistuspalveluidemme avulla taas liiketoimintakriittinen datanne on varmistettuna turvalliseen konesaliympäristöön

  Pilvivarmistus

  Pilvivarmistuksessa me etävarmistamme palvelimenne verkon yli suoraan Valtin konesaliin. Etävarmistuksemme sisältää oletuksena 30 päivän varmistusten säilyttämisen. Laskutus perustuu aina palautettavissa olevaan datamäärään.

  Pilvivarmistuksessa varmistettavat palvelimet varustetaan varmistusagentilla, joka suorittaa jo varmistettavassa palvelimessa tietojen deduplikointivertailun.

  Näin saadaan siirrettävän datan määrää pienennettyä, mikä mahdollistaa tietojen varmistamisen entistä kapeampien tietoliikennekaistojen ylitse. Järjestelmässä siirretään ainoastaan uusi data vertailemalla varmistettavaa ja jo varmistettua dataa koneellisesti järjestelmien lohkotasolla. Palautukset suoritetaan tiedostotasolla.

  Konesalivarmistus

  Konesalivarmistus on vaivaton, tehokas ja joustava ratkaisu kriittisten tietojenne turvaamiseksi turvalliseen konesaliympäristöön. Hyödynnämme uusimpia teknologioita niin pienissä kuin suurissakin ympäristöissä. Varmistukset voidaan halutessasi tallentaa kahteen eri fyysiseen sijaintiin.

  Valittavanasi on neljä erilaista konesalivarmistuspalvelua, jotka eroavat toisistaan arkistoinnissa sekä varmistus- ja palautusnopeuksissa:

  Deduplikoiva levyvarmistus

  Sisältää oletuksena 30 päivän varmistusten säilyttämisen. Laskutus perustuu aina palautettavissa olevaan tietomäärään. Varmistukset voidaan toteuttaa myös kokonaisesta virtuaalipalvelimesta, jolloin palautustilanteessa kokonaisen palvelimen palauttaminen on mahdollista.

  Häiriövarmistus

  Häiriövarmistus on kuten deduplikoiva levynvarmistus, mutta mahdollistaa kokonaisten varmistusten ottamisen halutuin aikavälein. Palautustilanteessa koko järjestelmä palautetaan haluttuun ajankohtaan. Yhden tunnin varmistusintervallilla menetetään mahdollisessa katastrofitilanteessa maksimissaan vain viimeisen tunnin aikana tehdyt muutokset.

  Reaaliaikainen tiedon suojaaminen

  Järjestelmä tallentaa jokaisen levyillä tapahtuvan transaktion erilliseen tietosäilöön. Säilö määritetään tietyn kokoiseksi, mikä rajaa muutostietojen säilytysajan. Palautumistilanteessa voidaan valita säilöstä mikä tahansa ajankohta, johon palvelun piiriin kuuluvat järjestelmät palautetaan. Voidaan puhua Zero Data Loss -määritelmästä: koska varmistus on reaaliaikaista, palautumistilanteen tietohäviötä varmistusintervallien väliltä ei pääse tapahtumaan.

  Etävarmistus

  Etävarmistuspalveluidemme avulla liiketoimintakriittinen datanne on varmistettuna turvalliseen konesaliympäristöön.

  Valittavana on kaksi etävarmistuspalveluvaihtoehtoa, joista yrityksellenne sopivin vaihtoehto määrittyy käyttötarpeenne ja varmistettavien tietojen nykysijainnin mukaan:
  – Pilvivarmistus
  – Häiriöpalautuminen (DRaaS)

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

  Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

  Tietokantawebinaareja tarjolla, nappaa kuunteluun!

  Tiina lyhyesti

  Tiina Asuu Sipoossa. Perheeseen kuuluu mies, tytär sekä koira. Tiina harrastaa koiran kanssa tottelevaisuuskoulutusta sekä agilityä Järvenpään agilityurheilijoissa. Lisäksi hän pelaa salibandya naisten 4. divisioonassa ÅIFissa. Vapaa-aikaan kuuluu myös kalastusta, melontaa ja retkeilyä eri kansallispuistoissa perheen kanssa. 

  Valttilaiset: Tiina Huovinen

  Poikkeus vahvistaa jatkuvuuden – Liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelma turvaa yrityksesi yllättävissä tilanteissa  Digitalisuuteen perustuvan liiketoiminnan uhat ovat moninaisia ja pahimmillaan organisaation toimintaa vakavasti häiritseviä. Palvelunestohyökkäys, pilvipalvelun toimintahäiriöstä johtuva datan menetys tai äkillisesti käyttökelvottomaksi käynyt projektinhallintasovellus voi aiheuttaa yritykselle hetkessä valtavat tappiot. Mitä kauemmin ongelma jatkuu, sitä pahempi on isku välittömälle liiketoiminnan kasvulle. Pahimmassa tapauksessa välilliset seuraukset, kuten vaikutukset yrityksen maineeseen, näkyvät tappioina liikevaihdossa vielä IT-toimintojen korjaamisen jälkeen.

  Onneksi IT:n jatkuvuussuunnitelman on mahdollista toimia liiketoiminnan jatkuvuuden tukena, kun potentiaaliset uhat on kartoitettu jo ennen kuin palvelut ovat alhaalla tai elintärkeä asiakasdata bittiavaruudessa. Valtin ratkaisuarkkitehti Niko Mourujärvi kertoo, kuinka organisaation valmiutta reagoida poikkeustilanteissa voi parantaa – ja miksi häiriöpalautumiseen eli DRaaS-toimintoihin panostaminen kannattaa.

  Pikaista toipumista! Organisaation jatkuvuussuunnitelma turvaa toiminnan hädänkin hetkellä

  VMware Workspace ONE tarjoaa yrityksille ja käyttäjille monipuoliset, helppokäyttöiset ja tietoturvalliset ratkaisut mobiililaitteiden hallintaan. Workspace ONE on turvallinen identiteetinhallintapalvelu, joka vastaa moderneihin tietoturvariskeihin. Lisäksi sen elinkaarenhallintapalvelu integroituu saumattomasti OKTA:n ja Azure AD:n kanssa sekä auttaa säästämään IT:n resursseja. Ota hyödyt irti työpaikallasi Workspace ONE:n avulla ja katso neljä erilaista videotamme liittyen Workspace ONE:en. 

  [4 x VIDEO] Näin saat hyödyt irti Workspace ONE:sta työpaikalla – käsittelyssä Apple DEP & VPP, macOS, Android for Enterprise ja Office 365

  Käyttöoikeuksien automatisointi varmistaa, että uudella työntekijällä on kaikki tarvittavat sovellukset käyttövalmiina heti ensimmäisenä aamuna. Jos näin ei ole, vievät monet erilaiset järjestelmät ja niiden hallinta huomattavasti työtä ja ylimääräistä aikaa, joista voi aiheutua monenlaisia virheitä. Lisäksi tietoturvan taso nousee, kun käyttöoikeuksien automatisointi otetaan käyttöön. 

  HR-as-a-Master automatisoi järjestelmien ja käyttöoikeuksien hallintaa


  Harva tulee ajatelleeksi identiteetin- ja pääsynhallintaa (IAM), ja miksi pitäisikään. Uudessa tehtävässä aloittava työntekijä odottaa, että laitteet, tunnukset ja muu tarvittava on kunnossa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Vastaavasti työtehtävien muuttuessa tai työsuhteen päättyessä oikeuksien tulisi vastata uuteen tilanteeseen jouhevasti. Näin ei kuitenkaan aina ole.

  Positiivinen työntekijäkokemus syntyy HR:n ja IT:n yhteispelinä

  Dell Tech Forum järjestettiin 24.10. Helsingissä. Antoisa päivä antoi uusia ideoita ja ajatuksia it:n tuomasta muutoksesta ja mahdollisuuksista. Matkaan tarttui myös palkinto, josta olemme erityisen ylpeitä!

  Uutta: Olemme vuoden 2019 Palvelutarjoaja!

  Pienet ja keskisuuret yritykset ovat usein kiinnostuneita digitalisaation tuomista eduista liiketoiminnan kehittämiselle. Suomen yrittäjien keväällä 2019 julkaiseman Pk-yritysbarometrin mukaan jopa 74 prosenttia yrityksistä on investoinut tietotekniikkaan, ohjelmistoihin, koneisiin ja laitteisiin viimeisten 12 kuukauden aikana. Selvästi liiketoiminnan prosessien tehostumista ja kannattavuuden parantumista pidetään tärkeänä. Miksi it kuitenkin niin usein jää yrityksissä henkilöstön sivuprojektiksi?

  Toimiva IT ei synny työntekijän sivuprojektina