Varmistuspalvelut

  Varmistuspalvelut ovat vaivattomia, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja liiketoiminnan kriittisten tietojen turvaamiseksi. Jos teillä on palvelimia yhdessä tai useammassa konesalissamme, konesalivarmistus on teidän tarpeeseenne suunniteltu. Palvelimet voivat olla joko omia tai palveluna hankittuja. Etävarmistuspalveluidemme avulla taas liiketoimintakriittinen datanne on varmistettuna turvalliseen konesaliympäristöön

  Pilvivarmistus

  Pilvivarmistuksessa me etävarmistamme palvelimenne verkon yli suoraan Valtin konesaliin. Etävarmistuksemme sisältää oletuksena 30 päivän varmistusten säilyttämisen. Laskutus perustuu aina palautettavissa olevaan datamäärään.

  Pilvivarmistuksessa varmistettavat palvelimet varustetaan varmistusagentilla, joka suorittaa jo varmistettavassa palvelimessa tietojen deduplikointivertailun.

  Näin saadaan siirrettävän datan määrää pienennettyä, mikä mahdollistaa tietojen varmistamisen entistä kapeampien tietoliikennekaistojen ylitse. Järjestelmässä siirretään ainoastaan uusi data vertailemalla varmistettavaa ja jo varmistettua dataa koneellisesti järjestelmien lohkotasolla. Palautukset suoritetaan tiedostotasolla.

  Konesalivarmistus

  Konesalivarmistus on vaivaton, tehokas ja joustava ratkaisu kriittisten tietojenne turvaamiseksi turvalliseen konesaliympäristöön. Hyödynnämme uusimpia teknologioita niin pienissä kuin suurissakin ympäristöissä. Varmistukset voidaan halutessasi tallentaa kahteen eri fyysiseen sijaintiin.

  Valittavanasi on neljä erilaista konesalivarmistuspalvelua, jotka eroavat toisistaan arkistoinnissa sekä varmistus- ja palautusnopeuksissa:

  Deduplikoiva levyvarmistus

  Sisältää oletuksena 30 päivän varmistusten säilyttämisen. Laskutus perustuu aina palautettavissa olevaan tietomäärään. Varmistukset voidaan toteuttaa myös kokonaisesta virtuaalipalvelimesta, jolloin palautustilanteessa kokonaisen palvelimen palauttaminen on mahdollista.

  Häiriövarmistus

  Häiriövarmistus on kuten deduplikoiva levynvarmistus, mutta mahdollistaa kokonaisten varmistusten ottamisen halutuin aikavälein. Palautustilanteessa koko järjestelmä palautetaan haluttuun ajankohtaan. Yhden tunnin varmistusintervallilla menetetään mahdollisessa katastrofitilanteessa maksimissaan vain viimeisen tunnin aikana tehdyt muutokset.

  Reaaliaikainen tiedon suojaaminen

  Järjestelmä tallentaa jokaisen levyillä tapahtuvan transaktion erilliseen tietosäilöön. Säilö määritetään tietyn kokoiseksi, mikä rajaa muutostietojen säilytysajan. Palautumistilanteessa voidaan valita säilöstä mikä tahansa ajankohta, johon palvelun piiriin kuuluvat järjestelmät palautetaan. Voidaan puhua Zero Data Loss -määritelmästä: koska varmistus on reaaliaikaista, palautumistilanteen tietohäviötä varmistusintervallien väliltä ei pääse tapahtumaan.

  Etävarmistus

  Etävarmistuspalveluidemme avulla liiketoimintakriittinen datanne on varmistettuna turvalliseen konesaliympäristöön.

  Valittavana on kaksi etävarmistuspalveluvaihtoehtoa, joista yrityksellenne sopivin vaihtoehto määrittyy käyttötarpeenne ja varmistettavien tietojen nykysijainnin mukaan:
  – Pilvivarmistus
  – Häiriöpalautuminen (DRaaS)

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA