Valvontapalvelut

  Valvontapalveluiden avulla liiketoimintanne kannalta kriittiset palvelut ja laitteet ovat jatkuvan seurannan kohteena. Järjestelmien valvominen parantaa sekä kykyä ennakoida poikkeustilanteita että reagoida niihin. Valvontapalvelun piiriin voidaan liittää kaikki konesaleissamme olevat palvelimenne.

  Valvontapalvelut

  Tarjoamme kolmenlaisia valvontapalveluita: perusvalvonta, laajennettu valvonta ja räätälöity valvonta. Kaikkiin valvontapalveluihimme voidaan halutessanne lisätä web-pohjainen valvontaportaali, josta voitte itse seurata valvottavien järjestelmien tila- ja historiatietoja sekä mahdollisten hälytysten statusta.

  Valvontapalvelut-ict

  Perusvalvonta

  Perusvalvonta on kattava ja turvallinen kokonaisuus. Perusvalvonta sisältää käyttöjärjestelmä- ja laitetason mittareita, joilla varmistetaan palvelimen toiminta, kapasiteetin riittävyys ja tavoitteellinen suorituskykytaso.

  Valvottavia kohteita on mm. palvelimen saatavuus, levytilan käyttöaste ja siinä tapahtuvat äkilliset muutokset, muistin riittävyys sekä prosessoreiden kuormitus. Perusvalvontaan kuuluu myös www-sivujen saatavuuden ja palvelinprosessien valvonta.

  Lisäksi tarjoamme optiona valvontanäkymän, jolloin voitte valvoa järjestelmienne tilaa läpinäkyvästi ja reaaliaikaisesti. Palveluun voidaan myös liittää tarpeisiinne sovitetut automatisoidut raportit.

  Laajennettu valvonta

  Jos liiketoimintanne luonne vaatii erityisiä mittareita ja tarkempaa valvontaa, voidaan perusvalvontaa laajentaa sovittamalla lisämittareita ja valvontaa tarpeenne mukaan.

  Perusvalvonta-palvelussa seurataan palveluidenne päällä oloa, mutta laajennetussa valvonnassa mennään pintaa syvemmälle. Laajennetulla valvonnalla seurataan tunnistettujen järjestelmien, kuten sähköposti- tai tietokantapalvelimen, erityispiirteitä.

  Laajennettu valvonta on toteutettu palvelukohtaisella valvonta-agentilla, joka mahdollistaa useiden palvelun sisäisten komponenttien seuraamisen. Tällaisia komponentteja voivat olla esim. MS Exchange -sähköpostipalvelimen sähköpostijonojen toiminnan tai tietokantapalvelimien taulukohtaisten tietojen käyttäytymisen valvonta.

  Räätälöity valvonta

  Useat järjestelmät ovat jo itsessään räätälöityjä. Räätälöidyille järjestelmille on harvoin saatavilla valmista valvontarobottia, jonka avulla yrityksenne voisi valvoa juuri oikeaa toimintakriittistä tietoa tai tilaa. Kun järjestelmän poikkeustilanne voidaan jotenkin osoittaa, voidaan tätä samaa kohtaa todennäköisesti myös valvoa.

  Räätälöidyssä valvonnassa toteutamme ympäristöänne varten uusia laajennetun valvonnan käytössä olevia vastaavia agentteja. Agenteilla voidaan suorittaa mallinnettuja käyttäjätoimia tai lukea lokitiedostoja ja hälyttää niissä esiintyviin poikkeustilanteisiin. Räätälöity valvonta määritellään kanssanne yhteistyössä, jotta palvelusta saadaan taatusti tarvettanne vastaava.

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

  Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

  Tietokantawebinaareja tarjolla, nappaa kuunteluun!

  Anniina lyhyesti

  Anniina on koulutukseltaan IT-Tradenomi ja on työskennellyt IT-alalla jo vuodesta 2008 lähtien eli noin kolmisentoista vuotta. Valtille hän siirtyi Meteoriitin konsultointiliiketoiminnan ja Valtin yhdistäessä voimansa syksyllä 2020.

  Perheeseen kuuluu mies, kaksi lasta ja vanha äkäinen koiramummeli. Vapaa-ajallaan Anniina kehittää itseään opiskelemalla (muutakin kuin Microsoftin teknologiaa ).

  Valttilaiset: Anniina Taavitsainen

  Tiina lyhyesti

  Tiina Asuu Sipoossa. Perheeseen kuuluu mies, tytär sekä koira. Tiina harrastaa koiran kanssa tottelevaisuuskoulutusta sekä agilityä Järvenpään agilityurheilijoissa. Lisäksi hän pelaa salibandya naisten 4. divisioonassa ÅIFissa. Vapaa-aikaan kuuluu myös kalastusta, melontaa ja retkeilyä eri kansallispuistoissa perheen kanssa. 

  Valttilaiset: Tiina Huovinen

  Poikkeus vahvistaa jatkuvuuden – Liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelma turvaa yrityksesi yllättävissä tilanteissa  Digitalisuuteen perustuvan liiketoiminnan uhat ovat moninaisia ja pahimmillaan organisaation toimintaa vakavasti häiritseviä. Palvelunestohyökkäys, pilvipalvelun toimintahäiriöstä johtuva datan menetys tai äkillisesti käyttökelvottomaksi käynyt projektinhallintasovellus voi aiheuttaa yritykselle hetkessä valtavat tappiot. Mitä kauemmin ongelma jatkuu, sitä pahempi on isku välittömälle liiketoiminnan kasvulle. Pahimmassa tapauksessa välilliset seuraukset, kuten vaikutukset yrityksen maineeseen, näkyvät tappioina liikevaihdossa vielä IT-toimintojen korjaamisen jälkeen.

  Onneksi IT:n jatkuvuussuunnitelman on mahdollista toimia liiketoiminnan jatkuvuuden tukena, kun potentiaaliset uhat on kartoitettu jo ennen kuin palvelut ovat alhaalla tai elintärkeä asiakasdata bittiavaruudessa. Valtin ratkaisuarkkitehti Niko Mourujärvi kertoo, kuinka organisaation valmiutta reagoida poikkeustilanteissa voi parantaa – ja miksi häiriöpalautumiseen eli DRaaS-toimintoihin panostaminen kannattaa.

  Pikaista toipumista! Organisaation jatkuvuussuunnitelma turvaa toiminnan hädänkin hetkellä

  VMware Workspace ONE tarjoaa yrityksille ja käyttäjille monipuoliset, helppokäyttöiset ja tietoturvalliset ratkaisut mobiililaitteiden hallintaan. Workspace ONE on turvallinen identiteetinhallintapalvelu, joka vastaa moderneihin tietoturvariskeihin. Lisäksi sen elinkaarenhallintapalvelu integroituu saumattomasti OKTA:n ja Azure AD:n kanssa sekä auttaa säästämään IT:n resursseja. Ota hyödyt irti työpaikallasi Workspace ONE:n avulla ja katso neljä erilaista videotamme liittyen Workspace ONE:en. 

  [4 x VIDEO] Näin saat hyödyt irti Workspace ONE:sta työpaikalla – käsittelyssä Apple DEP & VPP, macOS, Android for Enterprise ja Office 365

  Käyttöoikeuksien automatisointi varmistaa, että uudella työntekijällä on kaikki tarvittavat sovellukset käyttövalmiina heti ensimmäisenä aamuna. Jos näin ei ole, vievät monet erilaiset järjestelmät ja niiden hallinta huomattavasti työtä ja ylimääräistä aikaa, joista voi aiheutua monenlaisia virheitä. Lisäksi tietoturvan taso nousee, kun käyttöoikeuksien automatisointi otetaan käyttöön. 

  HR-as-a-Master automatisoi järjestelmien ja käyttöoikeuksien hallintaa


  Harva tulee ajatelleeksi identiteetin- ja pääsynhallintaa (IAM), ja miksi pitäisikään. Uudessa tehtävässä aloittava työntekijä odottaa, että laitteet, tunnukset ja muu tarvittava on kunnossa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Vastaavasti työtehtävien muuttuessa tai työsuhteen päättyessä oikeuksien tulisi vastata uuteen tilanteeseen jouhevasti. Näin ei kuitenkaan aina ole.

  Positiivinen työntekijäkokemus syntyy HR:n ja IT:n yhteispelinä

  Dell Tech Forum järjestettiin 24.10. Helsingissä. Antoisa päivä antoi uusia ideoita ja ajatuksia it:n tuomasta muutoksesta ja mahdollisuuksista. Matkaan tarttui myös palkinto, josta olemme erityisen ylpeitä!

  Uutta: Olemme vuoden 2019 Palvelutarjoaja!