Tietoturvatarkastus päätelaitteille

Taklaa nykypäivän yleisimmät haasteet laitehallinnassa

  Tietoturvatarkastus päätelaitteille on helppo tapa havaita ja hallinnoida tietoturvauhkia. Nykypäivän tietoturvauhat kohdistuvat yhä useammin myös päätelaitteisiin. Helppo ja kulutehokas tietoturvatarkastus skannaa koko yrityksen laitekannan ja havainnoi mahdolliset tietoturvaongelmat nopeasti. Tietoturvatarkastus päätelaitteille on valmiiksi paketoitu ratkaisu, jonka avulla saat selkeän kuvan erityisesti päätelaitteiden tietoturvan tilasta. Tutkimme yrityksen työasemat ja viikossa saatte jo ensimmäiset havainnot sekä suositukset korvaaviin toimenpiteisiin.

  Tietoturvatarkastus päätelaitteille -palvelun sisältö

  • Kattava näkyvyys omaan työasemaympäristöön
  • Ongelmien havainnointi ja ehkäisy
  • Tietoturvauhkien havainnointi ja ehkäisy
  • Laitekannan ajankohtaiset inventaariotiedot
  • Ongelmien ennaltaehkäisy datan pohjalta
  • Tehokkuuden parantaminen
  • Laitekannan sopivuuden tarkastelu

   

  Haluan kuulla lisää!

  Microsoft-palvelut

  Miten tietoturvatarkastus päätelaitteille tehdään?

  Aloitus on helppoa. Keräämme päätelaitteiden datan ilman, että työntekijöiden työskentely keskeytyy tai häiriintyy. Jo noin viikossa voimme raportoida ensimmäiset havaintomme ja kuukaudessa koko skannaus on valmis. Tämän jälkeen pidämme työpajan, jossa saatte kattavan raportin poikkeamista sekä suositukset korjaaviin toimenpiteisiin.

  Tietoturvatarkastus päätelaitteille -raportin sisältö

  Työasemien tarkastus kattaa laitteiden, sovellusten ja käyttöjärjestelmän laajan tarkistuksen. Raportin avulla voitte tunnistaa ongelmalliset sovellukset ja käyttöjärjestelmän toiminnallisuuksien ongelmat. Tarkistamme kattavasti myös laitteita koskevat uhat.

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

  Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

  Taklasimme tietoturvamyyttejä yhdessä F-Securen kanssa

  Ota Valtin vinkit talteen tietoturvallisen yritystoiminnan tueksi

  Keväällä alkanut poikkeustilanne ja sitä myötä muuttunut työarki uhkaa yrityksien tietoturvaa. Koronaepidemia on mahdollistanut uudenlaisia verkkohuijauksia myös Suomessa ja yrityksissä olisi tärkeää miettiä, miten taataan turvallinen ja sujuva it-arki, kun työntekijät työskentelevät hajautetusti etäkonttoreilla. 

  Turvaa yrityksesi tuottavuus etätyöajassa

   

  ”Okta on pilvipohjainen järjestelmä, joka mahdollistaa identiteetin- ja pääsynhallinnan kaikkiin järjestelmiin.”

  Yrityksen identiteetin- ja pääsynhallinta yhdessä paketissa  Kurkkivatko puoliso tai lapset niskan takana? Pidätkö etäpalaveria ikkuna auki? Milloin koneesi on viimeksi vaatinut tietoturvapäivityksen?

  Kotoa työskentely voi nostaa esiin sellaisia haavoittuvuuksia pienenkin yrityksen tietoturvassa, jotka jäävät toimisto-oloissa puurtaessa huomiotta. Lue yleisimmistä kompastuskivistä liittyen etätyön tietoturvaan ja taklaa ne yhdessä kanssamme.

  Tietoturvallisen etätyön kompastuskivet  Koronaepidemian myötä on tullut paljon lisäkuormaa työntekijöiden kotiin siirtymisen vuoksi. Etätyöskentelyn mahdollistaminen olisi varmasti jokaisen yrityksen pitänyt ottaa huomioon suunnitelmissaan jo aikaisemmin. Onneksi olemme Valtilla tehneet tätä asiantuntijatyötä etätyöskentelyn osalta pitkään. Meille on tärkeää liikkuvien laitteenkäyttäjien tukeminen niin, että käyttäjällä on helppokäyttöinen, mutta tietoturvallinen työympäristö ihan missä hän kulkeekaan. Nyt kerromme, millä eväin se mahdollistetaan.

  Korona laittoi meidät etätöihin – näin pidät laitteet tietoturvallisesti toimintakykyisinä  Elämme poikkeuksellista kevättä. Osana koronaviruspandemian torjuntaa kaikki julkisen sektorin tietotyöläiset on määrätty etätöihin, ja suuri osa yrityksiä on tehnyt samoin. Digiyhteiskunta tai ei, on yritysten välillä ilmennyt isoja eroja siinä, kuinka kivuttomasti äkilliseen laajaan etätyöhön siirtyminen on onnistunut. Kotitoimistolla on helppo huokailla, kun kirjoituskoneaikana taloon tullut talouspäällikkö ei osaa kolmenkaan viikon jälkeen mykistää mikkiä Teamsissä. Työtehoa suurempi haaste muhii kuitenkin pinnan alla. Kotoa työskentely voi nostaa sellaisia haavoittuvuuksia esiin yrityksen tietoturvassa, joka jää toimistolla puurtaessa huomiotta. Etenkin jos yrityksen kyberturvallisuusinfraa on totuttu lähestymään toimistoympäristöstä käsin, voi sataprosenttisesti etätyöhön siirtynyt työyhteisö olla isojen haasteiden edessä. Koska Valtin Jari Taskisella on pitkä kokemus kyberturva-aukkojen tilkitsemisestä, pyysimme häntä kertomaan yleisistä kotitoimiston riskeistä ja niiden välttämisestä.

  Mitä jokaisen tulisi tietää tietoturvasta (etenkin poikkeusoloissa)

   

  Identiteetin- ja pääsynhallinta on kustannustehokas renki – tiesitkö, että myös isännän voi ulkoistaa?

   

  ”Paras digitaalinen työntekijäkokemus lähtee yleensä siitä, että sulla on automatisoitu järjestelmä, joka luo sinne kaikki tilit oikeuksilla kaikkiin järjestelmiin – heti ensimmäisestä päivästä eteenpäin.”

  Turvallinen pääsy yrityksen järjestelmiin – työskentelypaikasta riippumatta