Tietoturvan valvonta (SIEM ja SOC)

SIEM- ja SOC -tietoturvan valvonta palvelut auttavat havaitsemaan ja torjumaan tietoturvapoikkeamat ajoissa. Mikä tahansa organisaatio voi mahdollisten haavoittuvuuksien ja inhimillisten erehdysten myötä joutua erilaisten hyökkäysten maalitauluksi. Palvelun avulla yritykset saavat kokoluokastaan riippumatta osaamista ja tehoa tietoturvan valvontaan.

Tietoturvapalveluiden avulla saat näkyvyyden yrityksesi tietoturvallisuuden tilaan, voit ennakoida palveluitasi mahdollisesti haittaavat uhat ja suojatua niiltä, sekä varmistut, että apunasi on mustan vyön ammatilaiset tietoturvatapahtumien ratkaisemiseksi.

Kysy lisää palvelusta

SOC-palvelu

SOC-tietoturvakeskus (Security Operations Center) tietojen ja -tapahtumien seurantaan. Tietoturvakeskus on keskitetty valvomo, josta hoidetaan yrityksen tietoturvan valvonta, haavoittuvuuksien tunnistus ja tietoturvapoikkeamisen hallinta. Keskittämällä varmistetaan, että havaittuun poikkeamaan pystytään puuttumaan heti, ja korjaamaan haavoittuvuus ennen kuin mitään pahempaa sattuu.

SIEM-palvelu

SIEM (Security Incident and Event Management) on tietoturvakeskuksen tärkein seurantatyökalu, joka tallentaa lokitietoa kaikesta yrityksen kyberturvallisuuteen liittyvästä. Se ilmoittaa havaitsemistaan uhkista ja mahdollistaa siten nopean reagoinnin mahdollisiin tietoturvauhkista.

Haavoittuvuuksien hallinta

Haavoittuvuuksien hallinta -palvelun avulla tiedät tarkasti mitä palveluita yrityksesi verkosta on auki julkiverkkoon päin ja varmistat, että näissä palveluissa ei ole haavoittuvuuksia.

Palvelussa tarkistetaan tietyin väliajoin, että verkkoon ei ole päässyt ilmestymään sinne kuulumattomia palveluita.
Haavoittuvuuksienhallinnan palveluun kuuluu myös havaittujen haavoittuvuuksien analysointi ja läpikäynti asiakkaiden kanssa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

myynti@valtti.com
010 397 8000

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

 

Rakenna vahva ja positiivinen tietoturvan kulttuuri

Tietoturva nyt – Pidä huoli liiketoimintasi resilienssistä

Kasvatamme tietoturvatiimiämme – olisitko uusi valttilainen?

VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

Taklasimme tietoturvamyyttejä yhdessä F-Securen kanssa

Ota Valtin vinkit talteen tietoturvallisen yritystoiminnan tueksi

Keväällä alkanut poikkeustilanne ja sitä myötä muuttunut työarki uhkaa yrityksien tietoturvaa. Koronaepidemia on mahdollistanut uudenlaisia verkkohuijauksia myös Suomessa ja yrityksissä olisi tärkeää miettiä, miten taataan turvallinen ja sujuva it-arki, kun työntekijät työskentelevät hajautetusti etäkonttoreilla. 

Turvaa yrityksesi tuottavuus etätyöajassa

 

”Okta on pilvipohjainen järjestelmä, joka mahdollistaa identiteetin- ja pääsynhallinnan kaikkiin järjestelmiin.”

Yrityksen identiteetin- ja pääsynhallinta yhdessä paketissaKurkkivatko puoliso tai lapset niskan takana? Pidätkö etäpalaveria ikkuna auki? Milloin koneesi on viimeksi vaatinut tietoturvapäivityksen?

Kotoa työskentely voi nostaa esiin sellaisia haavoittuvuuksia pienenkin yrityksen tietoturvassa, jotka jäävät toimisto-oloissa puurtaessa huomiotta. Lue yleisimmistä kompastuskivistä liittyen etätyön tietoturvaan ja taklaa ne yhdessä kanssamme.

Tietoturvallisen etätyön kompastuskivetKoronaepidemian myötä on tullut paljon lisäkuormaa työntekijöiden kotiin siirtymisen vuoksi. Etätyöskentelyn mahdollistaminen olisi varmasti jokaisen yrityksen pitänyt ottaa huomioon suunnitelmissaan jo aikaisemmin. Onneksi olemme Valtilla tehneet tätä asiantuntijatyötä etätyöskentelyn osalta pitkään. Meille on tärkeää liikkuvien laitteenkäyttäjien tukeminen niin, että käyttäjällä on helppokäyttöinen, mutta tietoturvallinen työympäristö ihan missä hän kulkeekaan. Nyt kerromme, millä eväin se mahdollistetaan.

Korona laittoi meidät etätöihin – näin pidät laitteet tietoturvallisesti toimintakykyisinä