Tietoturvapalvelut
Tietoturvapalvelut

Tarjoamme kattavat tietoturvapalvelut tarpeidesi mukaisesti. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan busineksesi vaatimat tietoturvaratkaisut käyttöösi. Oikeat ratkaisut löytyvät helposti tietoturvan kypsyystason arvioinnilla, jossa suhteutetaan palveluidesi riskitaso ja tietoturvallisuuden kypsyystaso valittuihin tietoturvapalveluihin.

Tietoturva haltuun

Tietoturvapalveluiden avulla saat näkyvyyden yrityksesi tietoturvallisuuden tilaan, voit ennakoida palveluitasi mahdollisesti haittaavat uhat ja suojautua niiltä, sekä varmistut, että apunasi on mustan vyön ammatilaiset tietoturvatapahtumien ratkaisemiseksi.

Tietoturvan valvonta (SIEM ja SOC)

Tietoturvakeskus on keskitetty valvomo, josta hoidetaan yrityksen tietoturvan valvonta, haavoittuvuuksien tunnistus ja tietoturvapoikkeamisen hallinta.

Lue lisää

Haavoittuvuuksien tunnistamispalvelu

Haavoittuvuuksien tunnistamispalvelu tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden tunnistaa ja hallita sekä sisäisiä että ulkoisia tietoturvauhkia.

Lue lisää

Häiriöpalautuminen (DraaS)

DRaaS palvelu tuo asiakkaillemme todellista liiketoiminnan jatkuvuutta palveluna. Palvelu mahdollistaa liiketoimintakriittisten sovellusympäristöjen suojaamisen ja valmistelun katastrofipalautumista varten.

Lue lisää

Carbon Black -päätelaitesuojaus

Carbon Black on päätelaitteiden tietoturvaan erikoistunut pilvipohjainen ratkaisu, jonka tehostaa laitehallinnan tietoturvaa automaattisten sääntöjen ja toimien avulla. Yritysten työntekijöiden päätelaitteisiin liittyy erityisiä tietoturvariskejä, jotka voidaan havaita ja hallita ilman manuaalista työtä.

Lue lisää

VMware-CarbonBlack

Ratkaisut tietoturvallisen it-ympäristön tueksi Valtilta

WithSecure

F-Secure on suomalainen tietoturvaratkaisuja tarjoava yritys, jonka yrityspuoli kulkee nykyisin nimellä WithSecure. Me Valtilla autamme asiakkaitamme pitämään liiketoimintansa turvassa WithSecuren tietoturvaratkaisuilla. Olemme WithSecuren korkeimman tason Platinum-kumppani.

Okta

Okta on pilviratkaisu, jonka avulla yrityksen identiteetin ja pääsynhallinta saadaan toteutettua tietoturvallisesti ja sujuvasti.

Nexetic

Suomalaisen Nexeticin ratkaisuilla saa varmennettua työympäristöt nykyaikaisesti ja tietoturvallisesti.

VMWare

VMWare – Principal ja Premium kumppanuus. VMware on ollut vuosia johtava virtualisointialusta, jonka käyttäjäkuntaan kuuluu sekä pieniä että suuria organisaatioita. Tarjoamme asiakkaille Workspace ONE osaamista identiteetin- (IAM) ja päätelaitehallinnassa.

Yhdessä VMware Workspace One ja Carbon Black seuraavat, analysoivat ja turvaavat päätelaitteiden tietoturvariskejä saumattomasti.

Muut tietoturvapalvelut

Tietoturvapalvelut palvelimille

Palvelimienne tietoturvaa voidaan parantaa helposti asennettavalla tietoturvaratkaisulla. Toimintavarma tietoturvaratkaisumme on helposti asennettavissa yrityksenne kaikille palvelimille. Tietoturvaohjelmiston ylläpito ja valvonta sisältyvät myös palveluun, joten teidän ei tarvitse itse huolehtia esim. tietoturvasovelluksien päivittämisistä.

Haittaohjelmatorjunta

Haittaohjelmatorjunnan avulla on mahdollista estää haitakkeiden pääsy järjestelmiisi.

DDoS mitigointi varmistaa palveluidesi saatavuuden palvelunestohyökkäysten ilmetessä. Palvelulla voidaan poistaa havaittu haitallinen liikenne siten, että liiketoimintasi kannalta tärkeät palvelut eivät esty verkossa.

IDS/IPS tunkeutumisen havainnointi ja -estopalvelun avulla saat reaaliaikaisesti tiedon mahdollisesti pahantahtoisesta toiminnasta verkossasi ja pystyt reagoimaan niihin nopeasti.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

 

myynti@valtti.com
010 397 8000

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

 

Rakenna vahva ja positiivinen tietoturvan kulttuuri

Tietoturva nyt – Pidä huoli liiketoimintasi resilienssistä

Kasvatamme tietoturvatiimiämme – olisitko uusi valttilainen?

VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

Taklasimme tietoturvamyyttejä yhdessä F-Securen kanssa

Ota Valtin vinkit talteen tietoturvallisen yritystoiminnan tueksi

Keväällä alkanut poikkeustilanne ja sitä myötä muuttunut työarki uhkaa yrityksien tietoturvaa. Koronaepidemia on mahdollistanut uudenlaisia verkkohuijauksia myös Suomessa ja yrityksissä olisi tärkeää miettiä, miten taataan turvallinen ja sujuva it-arki, kun työntekijät työskentelevät hajautetusti etäkonttoreilla. 

Turvaa yrityksesi tuottavuus etätyöajassa

 

”Okta on pilvipohjainen järjestelmä, joka mahdollistaa identiteetin- ja pääsynhallinnan kaikkiin järjestelmiin.”

Yrityksen identiteetin- ja pääsynhallinta yhdessä paketissaKurkkivatko puoliso tai lapset niskan takana? Pidätkö etäpalaveria ikkuna auki? Milloin koneesi on viimeksi vaatinut tietoturvapäivityksen?

Kotoa työskentely voi nostaa esiin sellaisia haavoittuvuuksia pienenkin yrityksen tietoturvassa, jotka jäävät toimisto-oloissa puurtaessa huomiotta. Lue yleisimmistä kompastuskivistä liittyen etätyön tietoturvaan ja taklaa ne yhdessä kanssamme.

Tietoturvallisen etätyön kompastuskivetKoronaepidemian myötä on tullut paljon lisäkuormaa työntekijöiden kotiin siirtymisen vuoksi. Etätyöskentelyn mahdollistaminen olisi varmasti jokaisen yrityksen pitänyt ottaa huomioon suunnitelmissaan jo aikaisemmin. Onneksi olemme Valtilla tehneet tätä asiantuntijatyötä etätyöskentelyn osalta pitkään. Meille on tärkeää liikkuvien laitteenkäyttäjien tukeminen niin, että käyttäjällä on helppokäyttöinen, mutta tietoturvallinen työympäristö ihan missä hän kulkeekaan. Nyt kerromme, millä eväin se mahdollistetaan.

Korona laittoi meidät etätöihin – näin pidät laitteet tietoturvallisesti toimintakykyisinä