Tietokantapalvelut

  Saat kauttamme myös tietokantapalvelut. Valtin asiantuntijoilla on pitkä kokemus tietokantojen tietoturvallisesta ylläpidosta ja palvelemme asiakkaitamme Oracle, DB2, SQL Server, PostgreSQL, MySQL ja MongoDB -tietokantoihin liittyvissä töissä. Autamme hätätilanteissa ja toimitamme DBA:t pitkäkestoisempiin projekteihin.

  Turvaa yrityksenne kriittinen data tietokantapalveluilla

  Tietokantapalvelut mahdollistavat yrityksen kriittisen tiedon turvaamisen muuttuvassa maailmassa. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla uusista tietokantapalveluista ja kehitämme asiakkaidemme tietokantapalveluita ammattitaidolla ja intohimolla. Osaamisemme kattaa kaikki yleisimmät tietokannat, kuten Oracle, SQL Server, MySQL ja MariaDB, PostgreSQL, DB2 LUW ja MongoDB.

  Ota yhteyttä

  Tietokantapalvelumme kattavat

  Tietokantojen valvonta ja ylläpito (+24/7)

  Tarjoamme tehokkaat ja alan parhaat ratkaisut sekä kohdennetun ja asiantuntevan palvelun tietokantojen valvontaan sekä ylläpitoon. Autamme yritykselle kriittisen datan hallitsemisessa sekä hoidamme varmistuksia.

  Selvitykset ja analyysit

  Arvioimme tietokantojenne nykytilan, analysoimme ongelmakohdat, raportoimme havainnoit ja annamme selvitystyön pohjalta kehitysehdotukset.

  Arkkitehtuurisuunnittelu

  Suunnittellemme ja toteutamme teille tietokantojen ajoalustat huomioiden liiketoimintatarpeenne, halutun toteutustavan (pilvi tai paikallinen konesali), käytössä olevan lisenssiominaisuutenne, sekä vikasietoisuus- ja palautustarpeet.

  Jatkuvuuden hallinta

  Jatkuvuuden hallinnan keskiössä on liiketoimintakriittisten järjestelmienne vikasietoisuuden hallinta, valvonta, dokumentointi, testaus ja palautukset.

  Tietokantojen tietoturva

  Valtin kaiken toiminnan ytimessä on tietoturva. Tietokantapalvelumme sisältää esimerkiksi tietokantojen tietoturvaselvityksiä, kryptausta ja datan käytön seurantaa, lokitusta, valvontaa, hälytyksiä sekä raportointia

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Kuinka rakennat turvallisen hybridipilvikokonaisuuden, kun kaikkialla on uhkia?

   

  Rakenna vahva ja positiivinen tietoturvan kulttuuri

  Tietoturva nyt – Pidä huoli liiketoimintasi resilienssistä

   

  Millaista on työ IAM-konsulttina?

  VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

  Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

  Taklasimme tietoturvamyyttejä yhdessä F-Securen kanssa

  Ota Valtin vinkit talteen tietoturvallisen yritystoiminnan tueksi

  Keväällä alkanut poikkeustilanne ja sitä myötä muuttunut työarki uhkaa yrityksien tietoturvaa. Koronaepidemia on mahdollistanut uudenlaisia verkkohuijauksia myös Suomessa ja yrityksissä olisi tärkeää miettiä, miten taataan turvallinen ja sujuva it-arki, kun työntekijät työskentelevät hajautetusti etäkonttoreilla. 

  Turvaa yrityksesi tuottavuus etätyöajassa

   

  ”Okta on pilvipohjainen järjestelmä, joka mahdollistaa identiteetin- ja pääsynhallinnan kaikkiin järjestelmiin.”

  Yrityksen identiteetin- ja pääsynhallinta yhdessä paketissa  Kurkkivatko puoliso tai lapset niskan takana? Pidätkö etäpalaveria ikkuna auki? Milloin koneesi on viimeksi vaatinut tietoturvapäivityksen?

  Kotoa työskentely voi nostaa esiin sellaisia haavoittuvuuksia pienenkin yrityksen tietoturvassa, jotka jäävät toimisto-oloissa puurtaessa huomiotta. Lue yleisimmistä kompastuskivistä liittyen etätyön tietoturvaan ja taklaa ne yhdessä kanssamme.

  Tietoturvallisen etätyön kompastuskivet