Okta pilvipalvelut

Okta Identity Cloud

  Okta on pilviratkaisu, joka yhdistää turvallisesti oikeat käyttäjät ja teknologiat. Oktan avulla organisaatio pystyy takaamaan yhtenäisen ja helpon IT:n käyttökokemuksen loppukäyttäjille tietoturvallista tunnistautumista unohtamatta. Kattavalla identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisulla voidaan hallita sekä organisaation sisäisten käyttäjien tietoja, kuten henkilöstön tietoja, mutta myös ulkoisten käyttäjien, kuten asiakkaiden ja kumppanien tietoja.

  Okta Identity Cloud -ratkaisun keskeiset ominaisuudet

  Provisointi käyttäjähakemistoon ja elinkaarenhallinta

  Siirrä käyttäjien käyttöoikeudet suoraan automaattisesti provisoituna OKTAan ja sieltä käyttäjähakemistoon (AD, LDAP, Google tai Azure). Vauhdita liiketoimintasovellusten käyttöönottoa organisaatiossasi ja varmista, että kaikki tarvittavat sovellukset ovat uudella työntekijällä käytössä heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

  Turvallinen pääsy
  sisäverkon sovelluksiin

  Turvaa pääsy myös olemassa oleviin sisäverkon sovelluksiin, ilman VPN-yhteyttä. Okta mahdollistaa tietoturvallisen pääsynhallinnan myös etätöissä.

  Kertakirjautuminen
  (Single Sign-On)

  Kirjaudu järjestelmiin yksinkertaisemmin ja nopeammin tietoturvasta tinkimättä. Työpäiväkokemus paranee, kun jokaiseen järjestelmään pääsee käsiksi Oktan varmennuksen kautta.

  Vahva tunnistauminen
  (Multi-factor Authentication)

  Turvaa kriittisten järjestelmien pääsynhallinta lisäämättä käyttäjien tuskaa salasanaviidakossa. Okta varmistaa aina työntekijän laitteen, sijainnin ja identiteetin.

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Keväällä alkanut poikkeustilanne ja sitä myötä muuttunut työarki uhkaa yrityksien tietoturvaa. Koronaepidemia on mahdollistanut uudenlaisia verkkohuijauksia myös Suomessa ja yrityksissä olisi tärkeää miettiä, miten taataan turvallinen ja sujuva it-arki, kun työntekijät työskentelevät hajautetusti etäkonttoreilla. 

  Turvaa yrityksesi tuottavuus etätyöajassa

   

  ”Okta on pilvipohjainen järjestelmä, joka mahdollistaa identiteetin- ja pääsynhallinnan kaikkiin järjestelmiin.”

  Yrityksen identiteetin- ja pääsynhallinta yhdessä paketissa

  Uusia työntekijöitä tulee ja vanhoja poistuu. HR tilaa tunnuksia ja siirtää käyttäjien tietoja erilaisiin järjestelmiin. Henkilöstöhallinnon ja IT-osaston välillä on perinteisesti paljon käsityötä, jonka moderni automaatio hoitaisi vaivatta. Kuinka moneen sovellukseen uusi työntekijä tarvitsee pääsyn, ennen kuin hän pääsee tuottavan työn pariin? Eihän entisen työntekijän tunnukset ole jääneet roikkumaan? Turvaa organisaation tietoturva (sekä oma selustasi) ja kuuntele Valtin webinaaritallenne henkilöstön käyttäjätietojen tehokkaasta hallinnasta automaation avulla.

  [Webinaaritallenne]: HR, turvaa selustasi tietoturvalla

  Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

  [Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

   

  Identiteetin- ja pääsynhallinta on kustannustehokas renki – tiesitkö, että myös isännän voi ulkoistaa?

   

  ”Paras digitaalinen työntekijäkokemus lähtee yleensä siitä, että sulla on automatisoitu järjestelmä, joka luo sinne kaikki tilit oikeuksilla kaikkiin järjestelmiin – heti ensimmäisestä päivästä eteenpäin.”

  Turvallinen pääsy yrityksen järjestelmiin – työskentelypaikasta riippumatta

  Okta on pilviratkaisu, joka yhdistää turvallisesti oikeat käyttäjät ja teknologiat. Oktan avulla yritys pystyy takaamaan loppukäyttäjille yhtenäisen, helpon ja tietoturvallisen IT:n käyttökokemuksen.

  VMware Workspace ONE:n avulla hallinnoidaan niitä laitteita, joilla yrityksen käytössä olevia sovelluksia käytetään. Käyttäjäidentiteetti yhdistetään kulloinkin käytössä olevaan laitteeseen. 

  Oktan ja Workspace ONE:n liitto paketoi laitteet ja it:n käyttäjätiedot helposti hallittavaan pakettiin

  Monelle tulee mieleen it-henkilön olemassaolo vasta siinä vaiheessa, kun jotain menee vikaan tai oma tietokone ei toimikaan. Järjestelmät, tunnukset ja laitteet voi kaikki iloisesti unohtaa, kun it:llä on niistä varmasti hyvä ja tietoturvallinen koppi. Ennakoivasta yhteistyöstä olisi kuitenkin suurta etua, sillä toimiva ja hyvin suunniteltu it on osa yrityksen avaintoimintoja – kuten henkilöstöhallintoa.

  HR:n ja IT:n yhteispeli tuo säästöä ja sitouttaa työntekijän

  Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

  Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää

  VMware Workspace ONE tarjoaa yrityksille ja käyttäjille monipuoliset, helppokäyttöiset ja tietoturvalliset ratkaisut mobiililaitteiden hallintaan. Workspace ONE on turvallinen identiteetinhallintapalvelu, joka vastaa moderneihin tietoturvariskeihin. Lisäksi sen elinkaarenhallintapalvelu integroituu saumattomasti OKTA:n ja Azure AD:n kanssa sekä auttaa säästämään IT:n resursseja. Ota hyödyt irti työpaikallasi Workspace ONE:n avulla ja katso neljä erilaista videotamme liittyen Workspace ONE:en. 

  [4 x VIDEO] Näin saat hyödyt irti Workspace ONE:sta työpaikalla – käsittelyssä Apple DEP & VPP, macOS, Android for Enterprise ja Office 365