Identiteetin- ja pääsynhallinta (IAM)

IAM-palvelut, eli identiteetin ja pääsynhallintapalvelut keskittävät työntekijöidesi digitaalisen identiteetin hallinnoinnin ja turvaavat yrityksesi tärkeät tiedot vaivattomasti. Ne ovat valikoima turvallisuuskäytäntöjä, joilla varmistetaan, että niin käyttäjät kuin asiakkaatkin pääsevät heille määriteltyihin resursseihin ajantasaisesti ja turvallisesti.

IAM on tärkeää tietoturvan kannalta

Yrityksen tiedot, erityisesti henkilörekisterit, ovat sen tärkeää pääomaa, jonka turvaaminen on osa yrityksen maineenhallintaa. Ajan tasalla oleva, yhdestä paikasta tehty, keskitetty identiteetinhallinta ei jätä inhimillisiä tietoturva-aukkoja.

Työntekijän näkökulmasta IAM tuo tehokkuutta

Työntekijän ajanhallinnan kannalta toimiva IAM säästää aikaa kirjautumisen helppoudessa ja parhaimmillaan poistaa kirjautumisiin ja salasanojen palautteluun käytetyn ajan lähes kokonaan. IT-osaston työntekijän aika vapautuu käyttäjätunnusten manuaalisesta luomisesta, poistamisesta ja muuttamisesta tärkeämpiin tehtäviin.

Lataa webinaari: Digitaalinen työntekijäkokemus haltuun

IDM Okta on käyttöympäristöriippumaton käyttäjien identiteetin ja käyttöoikeuksien hallintajärjestelmä, joka lupaa toimia käyttäjän suuntaan yhdellä ainoalla kirjautumisella kaikkialle. Okta voidaan ottaa käyttöön tuhansien eniten käytettyjen pilvipalveluiden kanssa valmiilla integraatioilla, ja tarvittaessa rakentaa vielä omiakin.

Azure AD on luonnollinen valinta, jos yrityksellä on Microsoftin palvelut käytössä. Se mahdollistaa kaikkien Microsoft -sovellusten hallinnoinnin yhdessä paikassa.

VMware Workspace ONE on turvallinen identiteetinhallintapalvelu, joka vastaa moderneihin tietoturvariskeihin. Workspace One -elinkaarenhallintapalvelu auttaa säästämään IT:n resursseja ja integroituu saumattomasti Oktan ja Azure AD:n kanssa.

Zero Trust – nykyaikaista pääsynhallintaa

Zero Trust on moderni pääsynhallintamalli, joka auttaa hallitsemaan ICT-ympäristöä tietoturvallisesti työnteon monimuotoistuessa. Malli perustuu nimensä mukaan luottamattomuuteen; pääsynhallinnan perustana on jatkuva riskiarviointi ja päätös pääsyn sallimisesta järjestelmiin tehdään aina vahvan tunnistautumisen kautta. Ennen kuin yhteys palveluihin sallitaan, jokainen käyttäjä ja laite tunnistetaan vahvasti ja varmistetaan yhteyden turvallisuus.

Haluatko kuulla lisää? Voit tilata demon aiheesta alla olevan sivun kautta.

Lue lisää ja tilaa demo

Onko yrityksenne pääsynhallinta ajan tasalla?

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

 

myynti@valtti.com
010 397 8000

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

Keväällä alkanut poikkeustilanne ja sitä myötä muuttunut työarki uhkaa yrityksien tietoturvaa. Koronaepidemia on mahdollistanut uudenlaisia verkkohuijauksia myös Suomessa ja yrityksissä olisi tärkeää miettiä, miten taataan turvallinen ja sujuva it-arki, kun työntekijät työskentelevät hajautetusti etäkonttoreilla. 

Turvaa yrityksesi tuottavuus etätyöajassa

 

”Okta on pilvipohjainen järjestelmä, joka mahdollistaa identiteetin- ja pääsynhallinnan kaikkiin järjestelmiin.”

Yrityksen identiteetin- ja pääsynhallinta yhdessä paketissa

Uusia työntekijöitä tulee ja vanhoja poistuu. HR tilaa tunnuksia ja siirtää käyttäjien tietoja erilaisiin järjestelmiin. Henkilöstöhallinnon ja IT-osaston välillä on perinteisesti paljon käsityötä, jonka moderni automaatio hoitaisi vaivatta. Kuinka moneen sovellukseen uusi työntekijä tarvitsee pääsyn, ennen kuin hän pääsee tuottavan työn pariin? Eihän entisen työntekijän tunnukset ole jääneet roikkumaan? Turvaa organisaation tietoturva (sekä oma selustasi) ja kuuntele Valtin webinaaritallenne henkilöstön käyttäjätietojen tehokkaasta hallinnasta automaation avulla.

[Webinaaritallenne]: HR, turvaa selustasi tietoturvalla

Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

[Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

 

Identiteetin- ja pääsynhallinta on kustannustehokas renki – tiesitkö, että myös isännän voi ulkoistaa?

 

”Paras digitaalinen työntekijäkokemus lähtee yleensä siitä, että sulla on automatisoitu järjestelmä, joka luo sinne kaikki tilit oikeuksilla kaikkiin järjestelmiin – heti ensimmäisestä päivästä eteenpäin.”

Turvallinen pääsy yrityksen järjestelmiin – työskentelypaikasta riippumatta

Okta on pilviratkaisu, joka yhdistää turvallisesti oikeat käyttäjät ja teknologiat. Oktan avulla yritys pystyy takaamaan loppukäyttäjille yhtenäisen, helpon ja tietoturvallisen IT:n käyttökokemuksen.

VMware Workspace ONE:n avulla hallinnoidaan niitä laitteita, joilla yrityksen käytössä olevia sovelluksia käytetään. Käyttäjäidentiteetti yhdistetään kulloinkin käytössä olevaan laitteeseen. 

Oktan ja Workspace ONE:n liitto paketoi laitteet ja it:n käyttäjätiedot helposti hallittavaan pakettiin

Monelle tulee mieleen it-henkilön olemassaolo vasta siinä vaiheessa, kun jotain menee vikaan tai oma tietokone ei toimikaan. Järjestelmät, tunnukset ja laitteet voi kaikki iloisesti unohtaa, kun it:llä on niistä varmasti hyvä ja tietoturvallinen koppi. Ennakoivasta yhteistyöstä olisi kuitenkin suurta etua, sillä toimiva ja hyvin suunniteltu it on osa yrityksen avaintoimintoja – kuten henkilöstöhallintoa.

HR:n ja IT:n yhteispeli tuo säästöä ja sitouttaa työntekijän

Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää

VMware Workspace ONE tarjoaa yrityksille ja käyttäjille monipuoliset, helppokäyttöiset ja tietoturvalliset ratkaisut mobiililaitteiden hallintaan. Workspace ONE on turvallinen identiteetinhallintapalvelu, joka vastaa moderneihin tietoturvariskeihin. Lisäksi sen elinkaarenhallintapalvelu integroituu saumattomasti OKTA:n ja Azure AD:n kanssa sekä auttaa säästämään IT:n resursseja. Ota hyödyt irti työpaikallasi Workspace ONE:n avulla ja katso neljä erilaista videotamme liittyen Workspace ONE:en. 

[4 x VIDEO] Näin saat hyödyt irti Workspace ONE:sta työpaikalla – käsittelyssä Apple DEP & VPP, macOS, Android for Enterprise ja Office 365