Häiriöpalautuminen (DRaas)

  Liiketoiminnan jatkuvuuden varmistava häiriöpalautuminen (DRaaS) suojaa kriittiset prosessinne aktiivisesti käytössä olevan konesalin ulkopuolelle. Ensimmäistä kertaa liiketoiminta määrittelee kriittisten sovellustensa jatkuvuuden, ei laitetoimittaja.

  Liiketoiminnan jatkuvuuden vaarantumisen yleisimpiä syitä ovat järjestelmä- ja ohjelmistovirheet. Nykyaikaisen liiketoiminta IT:n rakentuessa poikkeuksetta monimutkaisesta, toisiinsa sidottujen ja lomittuneiden sovellusten ja järjestelmien verkosta on tuon kokonaisuuden suojaaminen perinteisillä varmistusmenetelmillä mahdotonta.

  DRaaS-palvelumme mahdollistaa sovellus- ja prosessikokonaisuuksien ylös nostamisen vain muutamien sekuntien päähän katastrofihetkestä (RPO) ja käynnistämisen mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti (RTO) aina sieltä missä käytettävyys on paras. Tavoitteena on, että häiriötilanteessa menetetään mahdollisimman vähän dataa, liiketoiminnan taloudelliset menetykset minimoidaan ja toiminta voi jatkua lähes keskeytyksettä.

  Jatkuvuutta liiketoiminnan ehdoilla

  Häiriöpalautuminen palveluna on helposti käyttöönotettavissa. Palvelu tukee VMware ja HyperV-ympäristöjä sekä Azure- ja AWS -julkipilviä ja on haluttaessa täysin asiakkaan kontrolloitavissa. Palvelu on vapaasti skaalattavissa, eli voitte suojata ja priorisoida sovelluksianne ja prosessejanne täysin liiketoimintanne ehdoilla.

  Lataa: Jatkuvuuden suunnittelijan muistilista

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  myynti@valtti.com
  010 397 8000

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Pilvestä on tullut varsin lyhyessä ajassa modernin yritys-IT:n vetojuhta: RightScalen tuoreimman The State of the Cloud tutkimuksen mukaan jo 96 % yrityksistä on kokonaan tai osittain pilvessä. Mutta mitä yritysten tulisi tietää aiheesta juuri nyt?

  Nostimme listalle 4 pilvitrendiä, jotka tulisi nostaa agendalle jokaisessa yrityksessä, jossa IT-infran ja pilviympäristöjen suunnittelu ja kustannustenhallinta ovat ajankohtaisia.

  Pilven tila 2018 – nämä 4 trendiä suomalaisyritysten tulee tietää juuri nyt

  Tänä päivänä lähes kaikki yritykset ovat riippuvaisia tietojärjestelmistään ja niiden toimivuudesta. Miksi järjen logiikka siitä huolimatta pettää, kun yritys tekee valintoja näiden järjestelmien selkärangasta, eli konesaliratkaisuistaan?

  Itse vai palveluna – kannattaako oma konesaliratkaisu kustannusmielessä?

  Serveri sanoi poks ja pilvi petti. Kaikki meni. Odota vain, sinä olet seuraava!

  Liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen kuulostaa monen korvaan ihan hätävarjelun liioittelulta: maailmanlopun IT-katastrofien ennaltaehkäisemiseltä ja kaikkeen pahimpaan varautumiselta. Siitä puhutaan usein pelotellen.

  Eikä siinä mitään väärää ole: bisneskriittisten järjestelmien suojaamatta jättäminen on oikeasti iso riski, jos yrityksen bisnes riippuu digitaalisesti tallennetuista tiedoista ja verkkoyhteyksien toimivuudesta. Käyttökatkojen jälki voi olla todella rumaa ja todelliset kustannukset valtavat, kuten Antti Kivalon laskelmista käy ilmi .

  Liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen – rahantekokone vai kustannus?

  DataCenter Finland* ja Sungard Availability Services ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään, ja huhtikuussa 2017 yritykset virallistivat kumppanuutensa solmimalla kumppanuussopimuksen. Tarjoamme jatkossa yhdessä palvelua, jonka avulla asiakkaat voivat ulkoistaa GDPR:n vaatiman jatkuvuuden hallintaprosessin ja keskittyä omaan ydintekemiseensä. 

  Uusi kumppanuutemme tekee GDPR:n mukaisesta riskien- ja liiketoiminnan jatkuvuuden hallinnasta helppoa. DataCenter Finland ja Sungard Availability Services julkaisevat uuden palvelukonseptin.