Tietohallintopäällikkö palveluna

  Ulkoistaisitko yrityksen koko it:n, tai tarvitsisitko erityisosaamista jollekin it:n osa-alueelle? Valtin tietohallintopäällikköpalvelu on kokonaisuus, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme it:n hallinnointiin ja kehitykseen huippuosaavia resursseja.

  IT-päällikkö-ICT

  Miksi kannattaa valita Valtin tietohallintopäällikköpalvelu?

  Budjetin ennakoitavuus: Palvelun suunnittelu ja it-roadmap tehdään useammalle vuodelle, jolloin uudistustarpeet nähdään horisontissa ja it-kulut saadaan vuosibudjettiin hyvissä ajoin

  It:n ennakoitavuus: asiantuntijamme seuraavat alan kehitystä, ja uudistusprojektit on mahdollista suunnitella niin, että ne eivät ole ulos tullessaan jo vanhentuneita.

  Liiketoimintaa palveleva vahva palvelukokemus: asiakkaan huolettomuus kuuluu palvelulupaukseemme.

  Valtin koko osaaminen yhden luukun periaatteella

  Palveluun voidaan kiinnittää nimetty yhteyshenkilö hoitamaan isompia kokonaisuuksia tai voimme tuottaa palvelua tarvelähtöisesti projektiorganisaation toimesta. Tarjoamme laajan kattauksen asiantuntijoita, teknologioita ja kumppaneita, joiden avulla pystymme luomaan kehityssuunnitelman it-kokonaispalveluille, palvelukokonaisuudelle, yksittäiselle toiminnolle tai teknologialle sekä toteuttamaan nämä suunnitelmat yhdessä asiakkaan kanssa.

  Tietohallintopäällikön ostaminen palveluna Valtilta tarkoittaa käytännössä 120 hengen osaamisen saamista taloon sen sijaan, että yksi ihminen yrityksen sisällä yrittäisi hallita kaikkea riittävästi. Valtin koko osaaminen on käytössä yhden luukun periaatteella, joten it:n ajantasaisuus ja tarkoituksenmukaisuus ei ole kiinni siitä, pysyykö oma it-johtaja kehityksessä ajan tasalla.

  Palvelu voidaan toteuttaa kahdella eri mallilla:

  Projektimallissa Account Manager tai projektiorganisaatio toteuttaa yhdessä asiakkaan kanssa projektiluontoisen kehityssprintin

  Kiinteästi resursoidussa mallissa asiakkaalle nimetään yhteyshenkilö koordinoimaan asiakkaan kanssa sovittua kehitystä. Asiantuntijoidemme käsiin voit luottaa joko koko it:n tai jonkun lisäosaamista kaipaavan osa-alueen.

  Asiakas voi valita mallin missä Valtti ottaa it:n kokonaisuudessaan vastuulleen, jolloin asiakkaalle jää vain sopimuksellinen vastuu it:stä.

  Toinen vaihtoehto kiinteälle resurssoinnille on rakentaa asiakkaan tarpeisiin sopiva hallintamalli, jossa vain osa it:n komponenteista siirretään toimittajan vastuulle. Yleisimpiä ulkoistuskomponentteja ovat:

  – Monitoimittajaympäristön hallinnointi
  – Kehitysprojektien johtaminen
  – It-palveluhallinnan ylläpito ja kehittäminen
  – Loppukäyttäjäpalautteen ja datan jalostaminen toimintasuunnitelmaksi
  – Tietoturvapäällikkö palveluna

  Valtti on lukenut puolestasi hallintamallit ja rakentaa teidän organisaatiollenne sopivan mallin tukemaan liiketoimintaanne, oli kyseessä sitten mikä tahansa lyhenne COBIT, ISO/IEC 20000, ISO/IEC 27001/27002, IT4IT, ITIL, SIAM.

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta!
  myynti@valtti.com
  puh. 010 397 8000

  Kiinnostuitko palveluistamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

  Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

  Janne lyhyesti

  Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

  Valttilaiset: Janne Herkama


  Jani lyhyesti kuvattuna

  Jani on reilu nelikymppinen IT-myyjä Valtilla. Perheen kokoonpanoon kuuluu vaimo, 5-vuotias poika ja kissa. Vapaa-aika kuluu suurimmaksi osaksi kotipuuhissa perheen kanssa erilaisissa askareissa.

  Viime talvi oli hyvin runsasluminen, joka innosti koko perheen uuteen dinosaurusharrastukseen – kyllä, luit oikein. Kotipihalle syntyi talven aikana yli 10 isoa lumidinosaurusta ja lisääkin niitä olisi syntynyt, mutta tila loppui kesken. Kenties harrastus saa uutta jatkoa kesällä, jolloin dinosauruksia voi rakennella esimerkiksi uimarannoilla.

  Valttilaiset: Jani Kekäläinen

  Valtti Fokus tarjoaa it-palvelut kaikenkokoisille yrityksille

  Valtti tarjoaa ymmärrettäviä ja hallittavia IT-palveluita

  Hallitse IT-ympäristöä kustannustehokkaasti muuttuvassa maailmassa

  Valtti ja Sininen Meteoriitti yhdistivät voimansa

  Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

  [Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

  Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

  Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää
  Erilliset salasanat pitää asettaa tietokoneeseen, intraan, myynnin järjestelmään, taloushallintojärjestelmään ja tuntikirjauksiin. Lista ei tunnu loppuvan koskaan.

  Sata salasanavaatimusta iskee tulta – ja pää räjähtää