Tietopäällikkö palveluna

Tietohallintopäällikkö palveluna

Ulkoistaisitko yrityksen koko it:n, tai tarvitsisitko erityisosaamista jollekin it:n osa-alueelle? Valtin tietohallintopäällikköpalvelu on kokonaisuus, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme it:n hallinnointiin ja kehitykseen huippuosaavia resursseja.

Palveluun voidaan kiinnittää nimetty yhteyshenkilö hoitamaan isompia kokonaisuuksia tai voimme tuottaa palvelua tarvelähtöisesti projektiorganisaation toimesta. Tarjoamme laajan kattauksen asiantuntijoita, teknologioita ja kumppaneita, joiden avulla pystymme luomaan kehityssuunnitelman it-kokonaispalveluille, palvelukokonaisuudelle, yksittäiselle toiminnolle tai teknologialle sekä toteuttamaan nämä suunnitelmat yhdessä asiakkaan kanssa.

Tietohallintopäällikön ostaminen palveluna Valtilta tarkoittaa käytännössä 120 hengen osaamisen saamista taloon sen sijaan, että yksi ihminen yrityksen sisällä yrittäisi hallita kaikkea riittävästi. Valtin koko osaaminen on käytössä yhden luukun periaatteella, joten it:n ajantasaisuus ja tarkoituksenmukaisuus ei ole kiinni siitä, pysyykö oma it-johtaja kehityksessä ajan tasalla.

Palvelu voidaan toteuttaa kahdella eri mallilla:

 • Projektimallissa Account Manager tai projektiorganisaatio toteuttaa yhdessä asiakkaan kanssa projektiluontoisen kehityssprintin
 • Kiinteästi resursoidussa mallissa asiakkaalle nimetään yhteyshenkilö koordinoimaan asiakkaan kanssa sovittua kehitystä. Asiantuntijoidemme käsiin voit luottaa joko koko it:n tai jonkun lisäosaamista kaipaavan osa-alueen.

Asiakas voi valita mallin missä Valtti ottaa it:n kokonaisuudessaan vastuulleen, jolloin asiakkaalle jää vain sopimuksellinen vastuu it:stä.

Toinen vaihtoehto kiinteälle resurssoinnille on rakentaa asiakkaan tarpeisiin sopiva hallintamalli, jossa vain osa it:n komponenteista siirretään toimittajan vastuulle. Yleisimpiä ulkoistuskomponentteja ovat:

 • Monitoimittajaympäristön hallinnointi
 • Kehitysprojektien johtaminen
 • It-palveluhallinnan ylläpito ja kehittäminen
 • Loppukäyttäjäpalautteen ja datan jalostaminen toimintasuunnitelmaksi
 • Tietoturvapäällikkö palveluna

Valtti on lukenut puolestasi hallintamallit ja rakentaa teidän organisaatiollenne sopivan mallin tukemaan liiketoimintaanne, oli kyseessä sitten mikä tahansa lyhenne COBIT, ISO/IEC 20000, ISO/IEC 27001/27002, IT4IT, ITIL, SIAM.

Miksi kannattaa valita Valtin tietohallintopäällikköpalvelu?

 • budjetin ennakoitavuus: Palvelun suunnittelu ja it-roadmap tehdään useammalle vuodelle, jolloin uudistustarpeet nähdään horisontissa ja it-kulut saadaan vuosibudjettiin hyvissä ajoin.
 • it:n ennakoitavuus: asiantuntijamme seuraavat alan kehitystä, ja uudistusprojektit on mahdollista suunnitella niin, että ne eivät ole ulos tullessaan jo vanhentuneita.
 • liiketoimintaa palveleva vahva palvelukokemus: asiakkaan huolettomuus kuuluu palvelulupaukseemme.

Blogi: Älä ole oman onnesi it-seppä – osta tietohallintopäällikkö palveluna

Kiinnostuitko? Kysy lisää tietohallintopäällikköpalvelusta!

Timo ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.

 • Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.