Tarjoamme kattavat asiantuntijapalvelut tarpeidesi mukaisesti. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan liiketoimintasi vaatimat it-ratkaisut käyttöösi.

  Valtin konsultointipalvelut

  Tietoturvakonsultointi

  Tietoturvapalveluiden avulla saat näkyvyyden yrityksesi tietoturvallisuuden tilaan, ja varmistut, että apunasi on mustan vyön ammattilaiset tietoturvatapahtumien ratkaisemiseksi.

  Pilvikonsultointi

  Skaalaa ja tehosta digitaalista liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä pilvipalveluiden avulla. Teemme asiakkaistamme pilvionnistujia!

  Tietoturvakonsultointi

  Oikeat ratkaisut löytyvät helposti tietoturvan kypsyystason arvioinnilla, jossa suhteutetaan palveluidesi riskitaso ja tietoturvallisuuden kypsyystaso valittuihin tietoturvapalveluihin.

  Tietoturvapalveluiden avulla saat näkyvyyden yrityksesi tietoturvallisuuden tilaan, voit ennakoida palveluitasi mahdollisesti haittaavat uhat ja suojautua niiltä, sekä varmistut, että apunasi on mustan vyön ammattilaiset tietoturvatapahtumien ratkaisemiseksi.

  Kypsyystason arviointi

  Tietoturvan kypysyystason arvioinnissa saat tiedon yrityksesi tietoturvan tasosta. Arvioinnissa käydään läpi eri tietoturvan osa-alueita ja suhteutetaan arviointi tarjottavien palveluiden riskitasoon. Arvioinnin perusteella saat kehitys- ja priorisointiehdotukset tietoturvallisuuden parantamiseksi.

  Auditoinnit

  Auditoinnin kohteet valitaan asiakkaan tarpeen mukaisesti ja auditoinnit voivat kohdistua niin hallinnolliseen tietoturvaan kuin teknisiin ympäristöihin.

  Tietoisuuden lisääminen

  Tietoturvauhkien ilmenemismuodot ovat monitahoiset ja käyttäjien kouluttamisella ja tietoturvatietoisuuden lisäämisellä on mahdollista saada ylimääräinen, inhimillinen palomuurikerros yrityksesi suojaksi. Autamme  loppukäyttäjien kouluttamisessa, ohjeiden laatimisessa ja osaamisen kasvattamisessa.

  Pilvikonsultointi

  Haluatko skaalata ja tehostaa digitaalista liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä pilvipalveluiden avulla? Valtin pilviarkkitehdit ja konsultit auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivat, kustannustehokkaat ja tietoturvalliset yksityiset ja julkiset pilvipalvelut (Microsoft AzureAmazon Web Services ja Google Cloud Platform), työkalut ja teknologiat.

  Autamme sinua myös suunnittelemaan ratkaisut, toteuttamaan pilveen siirtymisen ja hallinnoimaan kokonaisuutta tehokkaasti. Konsulointipalvelumme kattavat lisäksi pilvistrategian laatimisen. Valtin pilvikonsultoinnin avulla pystyt hyödyntämään pilvipalveluja tehokkaasti osana liiketoimintaasi.

  Lue myös: Pilvipalveluiden käyttöönotto – miksi järjen käyttö on sallittua ja jopa suotavaa?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta!
  myynti@valtti.com
  puh. 010 397 8000

  Kiinnostuitko palveluistamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  IT-tarpeiden tulkkeja tarvitaan nyt kipeästi

  IT-ympäristön kustannustehokas ylläpito ja kehittäminen muuttuvassa maailmassa

  Digitalisaation hyödyt kaikkien saataville

  Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

  [Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

  Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

  Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää
  Erilliset salasanat pitää asettaa tietokoneeseen, intraan, myynnin järjestelmään, taloushallintojärjestelmään ja tuntikirjauksiin. Lista ei tunnu loppuvan koskaan.

  Sata salasanavaatimusta iskee tulta – ja pää räjähtää

  Pienet ja keskisuuret yritykset ovat usein kiinnostuneita digitalisaation tuomista eduista liiketoiminnan kehittämiselle. Suomen yrittäjien keväällä 2019 julkaiseman Pk-yritysbarometrin mukaan jopa 74 prosenttia yrityksistä on investoinut tietotekniikkaan, ohjelmistoihin, koneisiin ja laitteisiin viimeisten 12 kuukauden aikana. Selvästi liiketoiminnan prosessien tehostumista ja kannattavuuden parantumista pidetään tärkeänä. Miksi it kuitenkin niin usein jää yrityksissä henkilöstön sivuprojektiksi?

  Toimiva IT ei synny työntekijän sivuprojektina

  Pienen ja keskisuuren yrityksen it-johtaja on yksinäinen susi, joka kantaa harteillaan niin yrityssalaisuuksien, työn päivittäisen sujuvuuden kuin liiketoiminnan kehittämisenkin taakkoja. It-maailman kehittyminen on jokaiselle yritykselle sekä uhka että mahdollisuus: uhka, jos putoaa kehityksen kärryiltä ja suuri mahdollisuus, mikäli yritys onnistuu valjastamaan it:n liiketoimintansa kehityksensä ajuriksi. Siksi it-palveluiden ulkoistaminen osaaviin käsiin on bisneksen kannalta älykäs ratkaisu.

  Älä ole oman onnesi it-seppä – osta tietohallintopäällikkö palveluna  Ajattele jos sinun pitäisi joka aamu toimistolle tullessasi alkaa miettiä, mistä saat tänään toimistoon tarvitseman sähkön. Yhden neuvotteluhuoneen tilalla voisi olla kuntopyöriä, joita polkemalla saisi valoa harmaaseen syysaamuun.

  ”It on nykypäivän sähkö, ja yritysten pitäisi asettaa sille samat odotukset. Homma ei pelitä, jos työvälineiden toimivuutta pitää miettiä koko ajan”, sanoo it-palvelutalo Valtin toimitusjohtaja Atte Kekkonen.

  Kuinka monta päivää yrityksesi toimisi ilman kunnon IT-järjestelmiä?  Pk-yrityksessä it-tuotteiden ja palveluiden ostaja ei juuri koskaan ole kouliintunut it-ihminen. Ostajan tilanne on tukala. Ylipäänsä Suomen markkinoilla it-palveluiden ostaminen on sekava tilkkutäkki. Miksi tämä on hälyttävää ja mitä olisi tehtävissä?

  Yksikään yritys ei halua säätää tietotekniikan kanssa, vaan keskittää voimavarat omaan liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Tylsät ja hankalat it-asiat kummittelevat pakkopullana, joka vain täytyy jotenkin hoitaa. Pitää valita firman it-infra, työntekijöiden laitteet ja keskeiset sovellukset, kuten myynnin ja tuotannon järjestelmät.

  Yritykset kaipaavat ostamisen huolettomuutta