IT konsultointipalvelut

Konsultointipalvelut

Tarjoamme kattavat asiantuntijapalvelut tarpeidesi mukaisesti. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan liiketoimintasi vaatimat it-ratkaisut käyttöösi.

Tietoturvakonsultointi

Oikeat ratkaisut löytyvät helposti tietoturvan kypsyystason arvioinnilla, jossa suhteutetaan palveluidesi riskitaso ja tietoturvallisuuden kypsyystaso valittuihin tietoturvapalveluihin.

Tietoturvapalveluiden avulla saat näkyvyyden yrityksesi tietoturvallisuuden tilaan, voit ennakoida palveluitasi mahdollisesti haittaavat uhat ja suojautua niiltä, sekä varmistut, että apunasi on mustan vyön ammattilaiset tietoturvatapahtumien ratkaisemiseksi.

Tietoturvakonsultoinnin osa-alueet:

 • Kypsyystason arviointi
 • Auditoinnit
 • Tietoturvatietoisuuden lisääminen

Kypsyystason arviointi

Tietoturvan kypysyystason arvioinnissa saat tiedon yrityksesi tietoturvan tasosta. Arvioinnissa käydään läpi eri tietoturvan osa-alueita ja suhteutetaan arviointi tarjottavien palveluiden riskitasoon. Arvioinnin perusteella saat kehitys- ja priorisointiehdotukset tietoturvallisuuden parantamiseksi.

Auditoinnit

Auditoinnin kohteet valitaan asiakkaan tarpeen mukaisesti ja auditoinnit voivat kohdistua niin hallinnolliseen tietoturvaan kuin teknisiin ympäristöihin.

Tietoisuuden lisääminen

Usein loppukäyttäjä joutuu kovalle koetukselle nykypäivän kyberuhkien edessä. Tietoturvauhkien ilmenemismuodot ovat monitahoiset ja käyttäjien kouluttamisella ja tietoturvatietoisuuden lisäämisellä on mahdollista saada ylimääräinen, inhimillinen palomuurikerros yrityksesi suojaksi. Autamme teitä loppukäyttäjien kouluttamisessa, ohjeiden laatimisessa ja tietoisuuskampanjoiden järjestämisessä.

Pilvikonsultointi

Haluatko skaalata ja tehostaa digitaalista liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä pilvipalveluiden avulla?

Valtin pilviarkkitehdit ja konsultit auttavat sinua mm:

 • Löytämään tarpeisiisi sopivat, kustannustehokkaat ja tietoturvalliset yksityiset ja julkiset pilvipalvelut (Microsoft Azure, Amazon Web Services ja Google Cloud Platform), työkalut ja teknologiat
 • Suunnittelemaan ratkaisut, toteuttamaan pilveen siirtymisen ja hallinnoimaan kokonaisuutta tehokkaasti
 • Laatimaan pilvistrategian ja varmistamaan, että pystyt hyödyntämään pilvipalveluja tehokkaasti osana liiketoimintaasi

Teemme asiakkaistamme pilvionnistujia!

Haluatko tehostaa digitaalista liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä? Ota kevyt startti pilvipalveluihin Valtin pilviworkshopin avulla.

Tarpeisiinne räätälöidyn pilviworkshopin jälkeen ymmärrätte, miten erilaiset pilvipalvelut tukisivat liiketoimintaanne parhaiten. Kolmipäiväisen tehospurtin aikana selvitämme yrityksenne nykytilan ja kartoitamme, mitkä työtaakat teidän kannattaisi siirtää pilveen.

Pilviworkshopin teemoina mm.:

 • Kuinka analysoida yrityksen tarpeet ja tunnistaa uudet mahdollisuudet
 • Mitkä ovat asiakkaan ympäristön kannalta parhaat käyttökohteet
 • Kuinka tehdä käyttöönotosta sujuvaa
Blogi: Miksi järjen käyttö on sallittua pilvipalveluiden käyttöönotossa?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Jukka ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.

OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJOIHIMME, KUN TARVITSET STRATEGISTA NÄKÖKULMAA PILVIPALVELUJEN HYÖDYNTÄMISEEN JA LUOTETTAVAN PILVIKUMPPANIN.

Google Cloud Platform ja Microsoft Azure -kumppanina autamme sinua löytämään parhaat pilviratkaisut liiketoimintasi tueksi.

 • Valtti on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi, ja käytämme henkilötietojasi tilisi hallintaan ja tilaamiesi palveluiden ja tuotteiden tuottamiseen. Välillä haluamme ottaa yhteyttä sinuun käyttämiäsi tuotteita ja palveluita sekä muita sinua kiinnostavia aiheita koskien. Jos annat meille luvan ottaa sinuun yhteyttä tässä tarkoituksessa, valitse alla olevista vaihtoehdoista haluamasi yhteydenottomuoto laittamalla rasti sinulle mieluisen vaihtoehdon kohdalle.

  Voit milloin tahansa perua kyseiset viestintäasetukset. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta, tietosuojakäytännöistä ja siitä, miten lupaamme suojella ja kunnioittaa yksityisyyttäsi, saat tietosuojakäytäntöjulkaisusta.

  Valitsemalla Lähetä annat Valtti -yritykselle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn, jotta sinuun voidaan ottaa yhteyttä.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.