Konsultointipalvelut

  Tarjoamme kattavat asiantuntijapalvelut tarpeidesi mukaisesti. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan liiketoimintasi vaatimat it-ratkaisut käyttöösi.

  Valtin konsultointipalvelut

  Tietoturvakonsultointi

  Tietoturvapalveluiden avulla saat näkyvyyden yrityksesi tietoturvallisuuden tilaan, ja varmistut, että apunasi on mustan vyön ammattilaiset tietoturvatapahtumien ratkaisemiseksi.

  Pilvikonsultointi

  Skaalaa ja tehosta digitaalista liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä pilvipalveluiden avulla. Teemme asiakkaistamme pilvionnistujia!

  Tietoturvakonsultointi

  Oikeat ratkaisut löytyvät helposti tietoturvan kypsyystason arvioinnilla, jossa suhteutetaan palveluidesi riskitaso ja tietoturvallisuuden kypsyystaso valittuihin tietoturvapalveluihin.

  Tietoturvapalveluiden avulla saat näkyvyyden yrityksesi tietoturvallisuuden tilaan, voit ennakoida palveluitasi mahdollisesti haittaavat uhat ja suojautua niiltä, sekä varmistut, että apunasi on mustan vyön ammattilaiset tietoturvatapahtumien ratkaisemiseksi.

  Kypsyystason arviointi

  Tietoturvan kypysyystason arvioinnissa saat tiedon yrityksesi tietoturvan tasosta. Arvioinnissa käydään läpi eri tietoturvan osa-alueita ja suhteutetaan arviointi tarjottavien palveluiden riskitasoon. Arvioinnin perusteella saat kehitys- ja priorisointiehdotukset tietoturvallisuuden parantamiseksi.

  Auditoinnit

  Auditoinnin kohteet valitaan asiakkaan tarpeen mukaisesti ja auditoinnit voivat kohdistua niin hallinnolliseen tietoturvaan kuin teknisiin ympäristöihin.

  Tietoisuuden lisääminen

  Tietoturvauhkien ilmenemismuodot ovat monitahoiset ja käyttäjien kouluttamisella ja tietoturvatietoisuuden lisäämisellä on mahdollista saada ylimääräinen, inhimillinen palomuurikerros yrityksesi suojaksi. Autamme  loppukäyttäjien kouluttamisessa, ohjeiden laatimisessa ja osaamisen kasvattamisessa.

  Pilvikonsultointi

  Haluatko skaalata ja tehostaa digitaalista liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä pilvipalveluiden avulla? Valtin pilviarkkitehdit ja konsultit auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivat, kustannustehokkaat ja tietoturvalliset yksityiset ja julkiset pilvipalvelut (Microsoft AzureAmazon Web Services ja Google Cloud Platform), työkalut ja teknologiat.

  Autamme sinua myös suunnittelemaan ratkaisut, toteuttamaan pilveen siirtymisen ja hallinnoimaan kokonaisuutta tehokkaasti. Konsulointipalvelumme kattavat lisäksi pilvistrategian laatimisen. Valtin pilvikonsultoinnin avulla pystyt hyödyntämään pilvipalveluja tehokkaasti osana liiketoimintaasi.

  Lue myös: Pilvipalveluiden käyttöönotto – miksi järjen käyttö on sallittua ja jopa suotavaa?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta!
  myynti@valtti.com
  puh. 010 397 8000

  Kiinnostuitko palveluistamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

  Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

  Janne lyhyesti

  Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

  Valttilaiset: Janne Herkama


  Jani lyhyesti kuvattuna

  Jani on reilu nelikymppinen IT-myyjä Valtilla. Perheen kokoonpanoon kuuluu vaimo, 5-vuotias poika ja kissa. Vapaa-aika kuluu suurimmaksi osaksi kotipuuhissa perheen kanssa erilaisissa askareissa.

  Viime talvi oli hyvin runsasluminen, joka innosti koko perheen uuteen dinosaurusharrastukseen – kyllä, luit oikein. Kotipihalle syntyi talven aikana yli 10 isoa lumidinosaurusta ja lisääkin niitä olisi syntynyt, mutta tila loppui kesken. Kenties harrastus saa uutta jatkoa kesällä, jolloin dinosauruksia voi rakennella esimerkiksi uimarannoilla.

  Valttilaiset: Jani Kekäläinen

  Valtti Fokus tarjoaa it-palvelut kaikenkokoisille yrityksille

  Valtti tarjoaa ymmärrettäviä ja hallittavia IT-palveluita

  Hallitse IT-ympäristöä kustannustehokkaasti muuttuvassa maailmassa

  Valtti ja Sininen Meteoriitti yhdistivät voimansa

  Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

  [Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

  Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

  Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää
  Erilliset salasanat pitää asettaa tietokoneeseen, intraan, myynnin järjestelmään, taloushallintojärjestelmään ja tuntikirjauksiin. Lista ei tunnu loppuvan koskaan.

  Sata salasanavaatimusta iskee tulta – ja pää räjähtää