IT työpaja

IT:n kiihdytystyöpajat

It:n kiihdytystyöpaja on maksullinen workshop, joka antaa parhaan mahdollisen startin it:n kehittämiseksi. Työpajojen tavoitteena on kiihdyttää it-hankkeiden etenemistä ja liiketoimintahyötyjen saavuttamista.

It:n kiihdytystyöpaja toteutetaan kahdessa vaiheessa. Määrityspäivä keskittyy keräämään mahdollisimman paljon tietoa liiketoiminnan tarpeista ja kehityksen suunnasta. Ratkaisupäivässä esittelemme parhaat mahdolliset vaihtoehdot tarpeidenne täyttämiseen.

IT:n kiihdytystyöpajoissa voimme käsitellä esimerkiksi näitä teemoja:

  • Pilviratkaisut
  • Tietoturva
  • Identiteetin- ja pääsynhallinta
  • IT-strategia

Kiinnostuitko? Kysy lisää it:n kiihdytystyöpajoista!

Jukka ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.

  • Valtti on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi, ja käytämme henkilötietojasi tilisi hallintaan ja tilaamiesi palveluiden ja tuotteiden tuottamiseen. Välillä haluamme ottaa yhteyttä sinuun käyttämiäsi tuotteita ja palveluita sekä muita sinua kiinnostavia aiheita koskien. Jos annat meille luvan ottaa sinuun yhteyttä tässä tarkoituksessa, valitse alla olevista vaihtoehdoista haluamasi yhteydenottomuoto laittamalla rasti sinulle mieluisen vaihtoehdon kohdalle.

    Voit milloin tahansa perua kyseiset viestintäasetukset. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta, tietosuojakäytännöistä ja siitä, miten lupaamme suojella ja kunnioittaa yksityisyyttäsi, saat tietosuojakäytäntöjulkaisusta.

    Valitsemalla Lähetä annat Valtti -yritykselle luvan henkilötietojesi tallentamiseen ja käsittelyyn, jotta sinuun voidaan ottaa yhteyttä.