Asiantuntijapalvelut

Haluatko skaalata ja tehostaa liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä IT-ratkaisujen avulla? Autamme löytämään tarpeisiisi sopivat, kustannustehokkaat ja tietoturvalliset yksityiset ja julkiset pilvipalvelut, työkalut ja teknologiat.

Asiantuntijapalvelut IT:si tueksi

Suunnittelemme kanssasi tietotekniset ratkaisut, autamme toteuttamaan IT-palveluihin siirtymisen ja hallinnoimaan kokonaisuutta tehokkaasti. Tuellamme luot IT-strategian ja varmistat, että pystyt hyödyntämään ratkaisuja tehokkaasti osana liiketoimintaasi.

Asiantuntija-Valtti

IT:n kiihdytystyöpajat

Valtin työpajojen avulla saat parhaan mahdollisen startin it:n kehittämiseksi. Kiihdyttä it-hankkeiden etenemistä ja liiketoimintahyötyjen saavuttamista helposti.

Lue lisää

Tietohallintopäällikkö palveluna

Valtin tietohallintopäällikköpalvelu on kokonaisuus, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme it:n hallinnointiin ja kehitykseen huippuosaavia resursseja.

Lue lisää

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta!
myynti@valtti.com
puh. 010 397 8000

Kiinnostuitko palveluistamme? Asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

Miksi pk-yrityksiä kohdellaan it-palveluissa kuin kuluttajaa?

IT-tarpeiden tulkkeja tarvitaan nyt kipeästi

IT-ympäristön kustannustehokas ylläpito ja kehittäminen muuttuvassa maailmassa

Digitalisaation hyödyt kaikkien saataville

Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

[Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää
Erilliset salasanat pitää asettaa tietokoneeseen, intraan, myynnin järjestelmään, taloushallintojärjestelmään ja tuntikirjauksiin. Lista ei tunnu loppuvan koskaan.

Sata salasanavaatimusta iskee tulta – ja pää räjähtää

Pienet ja keskisuuret yritykset ovat usein kiinnostuneita digitalisaation tuomista eduista liiketoiminnan kehittämiselle. Suomen yrittäjien keväällä 2019 julkaiseman Pk-yritysbarometrin mukaan jopa 74 prosenttia yrityksistä on investoinut tietotekniikkaan, ohjelmistoihin, koneisiin ja laitteisiin viimeisten 12 kuukauden aikana. Selvästi liiketoiminnan prosessien tehostumista ja kannattavuuden parantumista pidetään tärkeänä. Miksi it kuitenkin niin usein jää yrityksissä henkilöstön sivuprojektiksi?

Toimiva IT ei synny työntekijän sivuprojektina

Pienen ja keskisuuren yrityksen it-johtaja on yksinäinen susi, joka kantaa harteillaan niin yrityssalaisuuksien, työn päivittäisen sujuvuuden kuin liiketoiminnan kehittämisenkin taakkoja. It-maailman kehittyminen on jokaiselle yritykselle sekä uhka että mahdollisuus: uhka, jos putoaa kehityksen kärryiltä ja suuri mahdollisuus, mikäli yritys onnistuu valjastamaan it:n liiketoimintansa kehityksensä ajuriksi. Siksi it-palveluiden ulkoistaminen osaaviin käsiin on bisneksen kannalta älykäs ratkaisu.

Älä ole oman onnesi it-seppä – osta tietohallintopäällikkö palvelunaAjattele jos sinun pitäisi joka aamu toimistolle tullessasi alkaa miettiä, mistä saat tänään toimistoon tarvitseman sähkön. Yhden neuvotteluhuoneen tilalla voisi olla kuntopyöriä, joita polkemalla saisi valoa harmaaseen syysaamuun.

”It on nykypäivän sähkö, ja yritysten pitäisi asettaa sille samat odotukset. Homma ei pelitä, jos työvälineiden toimivuutta pitää miettiä koko ajan”, sanoo it-palvelutalo Valtin toimitusjohtaja Atte Kekkonen.

Kuinka monta päivää yrityksesi toimisi ilman kunnon IT-järjestelmiä?