Microsoft Power Platform

  Pilvipohjainen Microsoft Power Platform -kehitysalusta on yleisesti käytetty termi kuvaamaan Microsoftin neljää tuotetta: Power BI, Power Automate (aiemmin tunnettu nimellä Flow), Power Virtual Agents, Power Pages sekä Power Apps. Nämä Microsoft ratkaisut mahdollistavat datan ja tiedon analysointia, automaatiota ja sen käsittelyä Microsoft 365 ja Dynamics 365 järjestelmistä – kuten myös kolmannen osapuolen järjestelmistä. Valtin asiantuntijat auttavat hyödyntämään koko Power Platform -kokonaisuuteen kuuluvaa ratkaisukokonaisuutta.

  Ketterää sovelluskehitystä

  Ketterä sovelluskehitys on avain tehokkaaseen sekä mukautuvaan digitaaliseen toimintaan.  Ratkaisuilla voidaan myös modernisoida olemassa olevia sovelluksia ja digitalisoida sellaisia töitä, jotka nykymallissa vaativat turhaa manuaalista työtä.

  Microsoft Power Platform tarjoaa low-code -ratkaisuja liiketoimintasovellusten luomiseen. Pilvessä toimiva käyttöliittymä on graafinen ja helposti omaksuttava.

  Pyydä demo

  Power BI

  Datan merkitys yritystoiminnan päätöksenteon tukena korostuu jatkuvasti. Power BI on raportointi- ja analysointityökalu, joka mahdollistaa datan yhdistämisen, analysoinnin ja visualisoinnin.

  PowerApps

  PowerApps on matalan kynnyksen työkalu, jolla voidaan rakentaa mobiiliystävällisiä sovelluksia low code -sovelluskehityksellä.

  Blogi: Power Apps mahdollistaa ketterän sovelluskehityksen

  Power Automate

  Aiemmin Microsoft Flow -nimellä tunnettu Power Automate mahdollistaa automatisoituja työkulkuja Microsoftin tai kolmannen osapuolen ratkaisuiden välillä. Ratkaisun avulla voit heittää hyvästit toistuville manuaalisille työtehtäville ja prosesseille.

  Blogi: Power Automate – tehoa liiketoiminnan prosesseihin

  Power Virtual Agents

  Power Virtual Agents mahdollistaa älykkäät chatbotit tuottavuuden parantamiseen. Liitä esimerkiksi chatbot Teamsiin vastaamaan usein kysyttyihin kysymyksiin ja tarjoa näin väsymätöntä palvelua kellon ympäri.

  Power Pages

  Ennen nimellä Power Apps Portals tunnettu ratkaisu mahdollistaa low-code webkehitystä selain- tai mobiilikäyttöön. Powe Pagesin avulla voidaan luoda yrityskäyttöön suunnitellut nettisivut helposti.

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

  sales.meteoriitti@valtti.com
  020 790 7700

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Meillä Valtilla yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja oleminen ovat ihan ensiarvoisen tärkeitä ”valttikulttuurin” peruspilareita. Niin kuin monessa yrityksessä, poikkeukselliset ajat ja etätyösuositukset ovat vähentäneet spontaaneja kohtaamisia. Kaikesta huolimatta kaikkea kivaa on kuitenkin kehitelty, jotta vuorovaikutus säilyisi vaikkei usein tavatakaan.

  Valtin henkilöstökerhoista lisää yhteisöllisyyttä

  Janne lyhyesti

  Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

  Valttilaiset: Janne Herkama

  Valtti auttaa kehittämään sisäisiä työtapoja ja työympäristöjä.

  Nykyaikainen tiimi työskentelee digitaalisesti