Chatbot-ratkaisut

  Panosta sisäiseen tai ulkoiseen viestintään chatbot-ratkaisuilla. Valtin asiantuntijoiden chatbot-osaamisella valitsemme teille parhaiten sopivan chatbot-ratkaisun ja rakennamme chatbotin alusta loppuun. Chatbot on hyvä vaihtoehto esimerkiksi tukemaan HR- tai IT-osastoa vastaamalla useiten kysyttyihin kysymyksiin tai toimimaan asiakaspalvelun tukena yrityksen nettisivuilla.

  Käytettävissä kellon ympäri

  Automatisoitu chatbot-ratkaisu on käytettävissä kellon ympäri tarjoten tukea ja vastauksia juuri silloin, kun niitä tarvitaan.

  Tarjoa tietoa keskitetysti

  Chatbot-ratkaisussa tietoja on helppo hallita ja varmistaa, että sama tieto on kaikkien saatavilla keskitetysti.

  Automatisoi manuaalista työtä

  Työn automatisoinnista puhutaan paljon. Chatbotin avulla voit helpottaa asiantuntijoiden työtä automatisoimalla valitut prosessit chatbotin hoidettavaksi.

  Kustannussäästöt

  Chatbot on kustannustehokas ratkaisu ja säästöjä syntyy lisäksi, kun asiantuntijatyölle vapautuu lisää aikaa chatbotin käyttöönoton myötä.

  Valmet – koneoppiva chatbot helpottaa tiedonhakua ja löydettävyyttä

   

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme
  sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

  sales.meteoriitti@valtti.com
  020 790 7700

  Ota yhteyttä

  LUE LISÄÄ AIHEESTA

  Meillä Valtilla yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja oleminen ovat ihan ensiarvoisen tärkeitä ”valttikulttuurin” peruspilareita. Niin kuin monessa yrityksessä, poikkeukselliset ajat ja etätyösuositukset ovat vähentäneet spontaaneja kohtaamisia. Kaikesta huolimatta kaikkea kivaa on kuitenkin kehitelty, jotta vuorovaikutus säilyisi vaikkei usein tavatakaan.

  Valtin henkilöstökerhoista lisää yhteisöllisyyttä

  Janne lyhyesti

  Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

  Valttilaiset: Janne Herkama

  Valtti auttaa kehittämään sisäisiä työtapoja ja työympäristöjä.

  Nykyaikainen tiimi työskentelee digitaalisesti