VALTIN PALVELUT

Yhden luukun periaatteella kaikki liiketoiminnan jatkuvuuteen ja sen kehittämiseen tarvittavat it-palvelut sekä ratkaisut

Valtin palvelut kattavat yrityksen it-kokonaistarpeet loppukäyttäjätuesta pilvipalveluihin ja tietoturvapalveluista laitehallintaan. Palveluihin sisältyvät myös vaativat erityisratkaisut muun muassa identiteetin- ja pääsynhallintaan sekä tietokantojen ylläpitoon.

Osaamisemme kattaa lisäksi digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen tarvittavat palvelut, kuten intranet- ja extranet-ratkaisut ja sovelluskehityksen. Konsultoimme myös ammattitaidolla kaikessa viestintään ja tiimityön kehittämiseen liittyvässä. Tekemisemme ytimessä on aina tietoturvalliset ja alan johtavat teknologiat.

Valtin palvelut liiketoiminnan jatkuvuuden takaamiseen
sekä digitaalisen työskentelyn kehittämiseen

Moderni työympäristö

Moderni ja toimiva työympäristö koostuu yrityksen tarpeiden mukaan mietityistä käyttäjä- ja toimistopalveluista, nykyaikaisista laitteista sekä onnistuneesti käyttöönotetuista ja hyödynnettävistä ohjelmistoista.

Lue lisää

Pilvi- ja infrapalvelut

Valtin pilvi- ja infrapalvelut mahdollistavat sen, että voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen sekä suunnata tiimisi resurssit ylläpitotehtävistä tuottavampaan työhön.

Lue lisää

Hallinta, valvonta ja tietoturvapalvelut

Valtin hallinta, valvonta ja tietoturvapalvelut turvaavat yritysten liiketoiminnan jatkuvuuden.

Lue lisää

Tietoliikennepalvelut ja yritysverkot

Hyvin suunnittelut ja toteutetut tietoliikenne- ja yritysverkkoratkaisut yhdistävät sulavasti palvelut, järjestelmät ja niitä tarvitsevat käyttäjät.

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut, konsultointi ja sovelluskehitys

Autamme, opastamme ja konsultoimme kaikissa muuttuvissa tarpeissa. Osaamisemme kattaa lukuisia teknologioita.

Lue lisää

IT-palvelut pk-yrityksille

Toimivat it-palvelut kuuluvat kaiken kokoisille yrityksille. Tarjoamme paketoidut it-ratkaisut pk-yrityksille asiakkaan tarpeet huomioiden. Palvelun ytimessä on kiitetty käyttäjätuki.

Lue lisää
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjousta asiantuntijoiltamme sähköpostitse,
puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

myynti@valtti.com
010 397 8000

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

VMwaren vuotuinen asiakastapahtuma VMworld järjestettiin 5.-7.10.2021. Tapahtuma oli jälleen kerran täynnä upeita keynote-sessioita, tuotejulkistuksia, päivityksiä, demoja, työpajoja, innovaatioita sekä niitä parhaita tarinoita “oikeasta” elämästä ja toimintaympäristöistä.

Asiantuntijoiden nostot VMworld 2021 -tapahtumasta

Janne lyhyesti

Janne aloitti Valtilla elokuussa 2020 eli takana on nyt noin vuosi valttilaisena. Sitä ennen aiempaa kokemusta it-alalta on kertynyt jo yli toistakymmentä vuotta eri tehtävissä. Janne vastaa Valtilla operatiivisesta toiminnasta johtoryhmässä (COO). Hän vastaa myös yhdessä vajaan sadan asiantuntijan kanssa asiakkaiden liiketoiminnan kriittisistä palveluista.

Valttilaiset: Janne Herkama


Jani lyhyesti kuvattuna

Jani on reilu nelikymppinen IT-myyjä Valtilla. Perheen kokoonpanoon kuuluu vaimo, 5-vuotias poika ja kissa. Vapaa-aika kuluu suurimmaksi osaksi kotipuuhissa perheen kanssa erilaisissa askareissa.

Viime talvi oli hyvin runsasluminen, joka innosti koko perheen uuteen dinosaurusharrastukseen – kyllä, luit oikein. Kotipihalle syntyi talven aikana yli 10 isoa lumidinosaurusta ja lisääkin niitä olisi syntynyt, mutta tila loppui kesken. Kenties harrastus saa uutta jatkoa kesällä, jolloin dinosauruksia voi rakennella esimerkiksi uimarannoilla.

Valttilaiset: Jani Kekäläinen

Valtti Fokus tarjoaa it-palvelut kaikenkokoisille yrityksille

Valtti tarjoaa ymmärrettäviä ja hallittavia IT-palveluita

Hallitse IT-ympäristöä kustannustehokkaasti muuttuvassa maailmassa

Valtti ja Sininen Meteoriitti yhdistivät voimansa

Saathan työntekijälle ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta? Järjestimme webinaarin digitaalisesta työntekijäkokemuksesta maaliskuun alussa. Webinaarin teemana olivat työntekijäkokemus, käyttäjähallinta ja vinkit HR:n sekä IT:n sujuvampaan yhteistyöhön. Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie.

[Webinaaritallenne]: HR, onhan digitaalinen työntekijäkokemus hallussa?

Parempi tietosuoja, nopeampi perehdytys, onnellisemmat työntekijät.

Identiteetinhallinta pienentää tietoturvariskiä – ja helpottaa elämää
Erilliset salasanat pitää asettaa tietokoneeseen, intraan, myynnin järjestelmään, taloushallintojärjestelmään ja tuntikirjauksiin. Lista ei tunnu loppuvan koskaan.

Sata salasanavaatimusta iskee tulta – ja pää räjähtää