Pilvipalvelut

Pilvipalvelut

Haluatko keskittyä ydinliiketoimintaasi ja jättää infrasta huolehtimisen muille? Pilvipalveluidemme avulla voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen sekä suunnata tiimisi resurssit ylläpitotehtävistä tuottavampaan työhön. Me varmistamme, että yrityksesi konesali- ja pilvipalvelut toimivat kuten pitääkin ja ovat teknisesti ajan tasalla.

Pilvipalveluihin panostavat yritykset voittavat eniten

Suomessa jopa 85 % organisaatioista käyttää pilvipalveluja, mutta jopa 56 % edelleen alihyödyntää niitä* (VMWare 6/2017). Samaan aikaan pilvipalveluja hyödyntävät organisaatiot, pilvionnistujat, kuluttavat jopa 21 % vähemmän ja saavuttavat nopeimmin hyötyjä innovoinnissa, kilpailukyvyssä ja prosessien muutosnopeudessa.

Rightscalen vuosittaisen kansainvälisen The state of the cloud -tutkimuksen mukaan vuonna 2019 jo 94 % yrityksistä on kokonaan tai osittain pilvessä. Multicloudin merkitys kasvaa, tietoturvan rooli on entistä tärkeämpi kuin myös liiketoiminnan jatkuvuudesta huolehtiminen. Normaaleja tietoturva- ja jatkuvuusprosesseja tulisikin aina soveltaa myös pilvessä.

Me autamme sinua valitsemaan omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan palvelun. Me teemme asiakkaistamme pilvionnistujia.

Lue: Pilventila-tutkimusblogi 2019

Konesalipalvelut

Korkealuokkaiset konesalimme sijaitsevat Espoon Kilossa ja Helsingin Vallilassa. Konesalien teknologia perustuu markkinoiden johtaviin ratkaisuihin ja niiden energiatehokkuus ja turvallisuus ovat omaa luokkaansa Suomessa. Konesalit ja teknologiaratkaisut on rakennettu siten, että asiakkaille voidaan varmistaa jatkuvasti kehittyvä ympäristö.

Varmistamme liiketoimintasi häiriöttömän jatkuvuuden ja konesaliympäristöjen valvonnan 24/7/365. Pilviteknologioita voi hyödyntää turvallisesti, kun kriittinen data varmistetaan Suomessa sijaitsevaan konesaliin.

Lataa muistilista: Näin vältät konesalipalveluiden ostamisen karikot

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Ari ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.

Ari Vehniä