Tietoturvapalvelut

Tietoturvapalvelut

Tarjoamme kattavat tietoturvapalvelut tarpeidesi mukaisesti. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan busineksesi vaatimat tietoturvaratkaisut käyttöösi. Oikeat ratkaisut löytyvät helposti tietoturvan kypsyystason arvioinnilla, jossa suhteutetaan palveluidesi riskitaso ja tietoturvallisuuden kypsyystaso valittuihin tietoturvapalveluihin.

Tietoturvapalveluiden avulla saat näkyvyyden yrityksesi tietoturvallisuuden tilaan, voit ennakoida palveluitasi mahdollisesti haittaavat uhat ja suojatua niiltä, sekä varmistut, että apunasi on mustan vyön ammatilaiset tietoturvatapahtumien ratkaisemiseksi.

Tietoturvapalvelut (Managed Services)

Carbon Black -päätelaitesuojaus

Päätelaitteiden tietoturvaan erikoistunut pilvipohjainen ratkaisu, jonka tehostaa laitehallinnan tietoturvaa automaattisten sääntöjen ja toimien avulla. Yritysten työntekijöiden päätelaitteisiin liittyy erityisiä tietoturvariskejä, jotka voidaan havaita ja hallita ilman manuaalista työtä. Yhdessä VMware Workspace One -ratkaisun kanssa Carbon Black seuraa, analysoi ja turvaa päätelaitteiden tietoturvariskejä saumattomasti.

SOC – tietoturvakeskus tietojen ja -tapahtumien seurantaan

Tietoturvakeskus on keskitetty valvomo, josta hoidetaan yrityksen tietoturvan valvonta, haavoittuvuuksien tunnistus ja tietoturvapoikkeamisen hallinta. Keskittämällä varmistetaan, että havaittuun poikkeamaan pystytään puuttumaan heti, ja korjaamaan haavoittuvuus ennen kuin mitään pahempaa sattuu.

Tietoturvakeskuksen tärkein seurantatyökalu on SIEM-palvelu, joka tallentaa lokitietoa kaikesta yrityksen kyberturvallisuuteen liittyvästä. Se ilmoittaa havaitsemistaan uhkista ja mahdollistaa siten nopean reagoinnin mahdollisiin tietoturvauhkista.

Haavoittuvuuksienhallinta

Haavoittuvuuksienhallinta -palvelun avulla tiedät tarkasti mitä palveluita yrityksesi verkosta on auki julkiverkkoon päin ja varmistat, että näissä palveluissa ei ole haavoittuvuuksia.
Palvelussa tarkistetaan tietyin väliajoin, että verkkoon ei ole päässyt ilmestymään sinne kuulumattomia palveluita.
Haavoittuvuuksienhallinnan palveluun kuuluu myös havaittujen haavoittuvuuksien analysointi ja läpikäynti asiakkaiden kanssa.

Haittaohjelmatorjunta

Haittaohjelmatorjunnan avulla on mahdollista estää haitakkeiden pääsy järjestelmiisi.

DDoS mitigointi

DDoS mitigointi varmistaa palveluidesi saatavuuden palvelunestohyökkäysten ilmetessä. Palvelulla voidaan poistaa havaittu haitallinen liikenne siten, että liiketoimintasi kannalta tärkeät palvelut eivät esty verkossa.

IDS/IPS

Tunkeutumisen havainnointi ja -estopalvelun avulla saat reaaliaikaisesti tiedon mahdollisesti pahantahtoisesta toiminnasta verkossasi ja pystyt reagoimaan niihin nopeasti.

Tietoturvapalvelut palvelimille

Palvelimienne tietoturvaa voidaan parantaa helposti asennettavalla tietoturvaratkaisulla. Toimintavarma tietoturvaratkaisumme on helposti asennettavissa yrityksenne kaikille palvelimille. Tietoturvaohjelmiston ylläpito ja valvonta sisältyvät myös palveluun, joten teidän ei tarvitse itse huolehtia esim. tietoturvasovelluksien päivittämisistä.

Virustorjuntasovelluksen uhkakuvaukset ja virustietokannat päivittyvät automaattisesti, ja me seuraamme päivitysten onnistumista. Lisäksi palveluun sisältyy myös virustorjuntasovelluksen versiopäivitykset.

Virustorjuntapalvelumme ominaisuuksia

  • Kevyt ja korkealuokkainen virustorjunta
  • Automaattisesti päivittyvät virustietokannat
  • Tietoturvapalveluun liittyvä pääkäyttäjätuki
Webinaari: Pilven tietoturva haltuun

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

Petteri ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.