KTM Tiina Ruponen on nimitetty it-talo Valtin talousjohtajaksi

It-palvelutalo Valtti on nimittänyt KTM Tiina Ruposen talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Ruposella on pitkä kokemus taloushallinnon vaativista tehtävistä Telialla ja Mediatalo ESA:ssa. IT-alan osaamista hän on hankkinut Telia Cygaten talousjohtajana.

  • Tiina Ruposella on tärkeä rooli it-talo Valtin seuraavassa kasvuvaiheessa. 
  • Valtin tavoitteena on kolminkertaistaa yrityksen liikevaihto seuraavan viiden vuoden aikana.  
  • IT:llä on yhä useammin avainrooli yrityksen koko liiketoiminnassa. Moni ulkoistaa IT:n osaavalle kumppanille varmistaakseen liiketoiminnan sujuvuuden ja jatkuvuuden.  

”Oikea-aikainen taloustieto ja liiketoimintaa tukevat analyysit ovat elintärkeitä nopeasti kasvavassa yrityksessä. Valtti on nyt kiinnostavassa kasvun vaiheessa, ja odotan innolla pääseväni kehittämään koko yrityksen prosesseja ja tekemistä”, sanoo talousjohtaja Tiina Ruponen.  

Viime vuonna liikevaihto kasvoi arviolta viidenneksen. Valtin tavoitteena on kolminkertaistaa liikevaihto kolmessa vuodessa. Kasvun taustalla on koko palveluportfolion uudistaminen. 

”Olemme erityisesti onnistuneet uusasiakashankinnassa ja voittaneet kokonaispalvelusopimuksia, kuten esimerkiksi Silmäaseman merkittävä ulkoistus. Kasvussamme iso rooli on nykyisillä asiakkaillamme, joiden palvelukokonaisuus on laajentunut”, it-talo Valtin toimitusjohtaja Atte Kekkonen sanoo.  

Yhä pienemmät yritykset hakevat ennakoitavuutta ja jatkuvuutta liiketoimintaansa IT-ulkoistuksilla. Nykyisten asiakkaiden lisäksi Valtin tavoitteena on palvella yhä kattavammin myös 10–50 henkeä työllistäviä yrityksiä. 

”Keskitymme kasvavien yritysten kokonaisvaltaisiin IT-palveluihin. Tänä vuonna räätälöimme sopivat, valmiiksi paketoidut IT-ratkaisut myös pienempien yritysten asiakassegmenttiin. IT on koko ajan tärkeämpää yritysten ydinliiketoiminnalle. Ulkoistus ammattilaisille luo mielenrauhaa ja vapauttaa käsiä kasvuun”, sanoo Kekkonen.  

Tilaa: Blogit ja uutiset IT:n etujoukoista

Lisätietoja  

Tiina Ruponen, talousjohtaja, Tiina.Ruponen@valtti.com, +358 40 484 8757 

Atte Kekkonen, toimitusjohtaja, Atte.Kekkonen@valtti.com, +358 40 505 5020 

Valtti Kumppanit on IT-talo, joka tarjoaa asiakkailleen täyden valikoiman IT-palveluja. Tällä hetkellä IT:n etujoukoissa työskentelee 120 valttilaista. Valtin palvelut kattavat yrityksen it-kokonaistarpeet loppukäyttäjätuesta pilvipalveluihin ja jatkuvuuspalveluista asiantuntijatyöhön. Palveluihin sisältyvät myös vaativat erityisratkaisut muun muassa identiteetin- ja pääsynhallinnan alueilla.