Kasvu jatkuu – Tietoliikenneosaaja Ironnet Oy osaksi Valttia

Valtti panostaa laaja-alaisen palvelutarjoamansa kehittämiseen ja vahvistaa osaamistaan entisestään liiketoiminnan jatkuvuuden mahdollistavissa verkko- ja tietoliikenneratkaisuissa. Ironnetin laaja osaaminen tarjoaa jatkossa Valtin asiakkaille saumattomat ja tietoturvalliset verkkoratkaisut osana laajaa it-palvelukokonaisuutta.

  • IT- ja asiantuntijatalo Valtti Kumppanit Oy on ostanut tietoliikennepalveluiden erityisosaaja Ironnet Oy:n. Koko henkilöstö ja liiketoiminta tulevat osaksi Valtin tarjoamaa ja kasvutarinaa. 
  • Yritysjärjestely vahvistaa entisestään Valtin verkkopalveluiden osaamista erityisesti vaativien tietoliikenneratkaisujen osalta.  
  • Kaupalla ei ole vaikutuksia Ironnetin henkilöstöön tai asiakkaisiin.  
  • Ironnet lukuina: perustettu 1999, liikevaihto 4.3 miljoonaa euroa (2020), 12 henkilöä.  

Valtti panostaa laaja-alaisen palvelutarjoamansa kehittämiseen ja vahvistaa osaamistaan entisestään liiketoiminnan jatkuvuuden mahdollistavissa verkko- ja tietoliikenneratkaisuissa. Ironnetin laaja osaaminen tarjoaa jatkossa Valtin asiakkaille saumattomat ja tietoturvalliset verkkoratkaisut osana laajaa it-palvelukokonaisuutta.  

Ironnetin palvelut kattavat tietoliikenneprojektien toteutuksen, tietoturvan ratkaisut sekä valvonnan ja ylläpidon. Asiakaskuntaan kuuluu muun muassa merkittäviä suomalaisia teollisuusyhtiöitä. Valtti ja Ironnet ovat jo aiemmin tehneet yhteistyötä yhteisten asiakasprojektien kautta, mikä antaa hienon pohjan yhteiselle tulevaisuudelle.  

 ”Valtin tavoitteena on tarjota asiakkailleen laajat, tarpeidenmukaiset palvelut modernin IT-ympäristön ja digitaalisen työn tueksi. Yritysjärjestely vahvistaa palvelukokonaisuuttamme, jossa asiakkaamme voivat toimia riskittömämmin ja tehokkaammin etätoimistoilla, konttorilla tai liikkuvassa työssä”, sanoo Valtin toimitusjohtaja Atte Kekkonen.   

“Asiakkaillemme toimimme tästä lähtien entistä vahvempana verkko- ja projektitoimittajana, jonka osaamis- ja palvelukyky on turvattu voimakkaasti kehittyvillä markkinoilla pitkälle tulevaisuuteen. Lisäksi se luo vahvan perustan teknologiatarjontamme kehittämiselle ja laajentumiselle. Haluamme säilyttää paikkamme segmenttimme kärkitoimittajana. Osana Valttia meillä on entistäkin paremmat valmiudet palvella asiakkaitamme”, Ironnetin toimitusjohtaja Timo Lindfors toteaa. 

Ironnet vahvistaa taas entisestään Valtin kasvutarinaa. Toukokuussa 2021 Valtti osti riveihinsä lisäksi tietokantaosaamista, kun Advance IT Solutions Oy liittyi osaksi Valtti Kumppanit Oy:tä. 

Verkkoliikenteen merkitys kasvaa muuttuvassa työympäristössä   

 Sujuvat verkkoliikenneyhteydet ovat toimivan liiketoiminnan edellytys. Työnteon muutokset vaativat yritysverkoilta entistä parempaa suorituskykyä ja tietoturvaa. Hallitut ratkaisut liittävät yhteen laitteet, verkot ja pilvipalvelut toimivaksi kokonaisuudeksi.  

”Tämän päivän työ on paikkariippumatonta ja tapahtuu verkossa. Sujuvat yrityspalvelut vaativat tuekseen kattavat verkkoratkaisut sekä -yhteydet tietoturvallisesti toteutettuna. Asiakkaittemme tarpeet vaativissa tietoliikenneratkaisuissa ovat kasvaneet, mihin Ironnetin liittyminen tiimiin vastaa erinomaisesti”, kertoo Valtin toimitusjohtaja Atte Kekkonen.   

Lisätietoja medialle: 

Atte Kekkonen, toimitusjohtaja, Valtti Kumppanit, puh. +358 40 5055 020, atte.kekkonen(at)valtti.com 

Timo Lindfors, toimitusjohtaja, Ironnet Oy, puh. + 358 40 735 1701, timo.lindfors(a)ironnet.fi 

Aino von Bonin, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Valtti Kumppanit, puh. +358 400 753 808, aino.vonbonin(a)valtti.com 

Pysy matkassamme!

Pysy Valtin matkassa mukana seuraamalla meitä somessa tai tilaamalla uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme!

Valtti lyhyesti
Valtti on markkinoiden vähiten monimutkainen vaihtoehto. Ymmärrämme asiakkaittemme arkisia kasvukipuja ja skaalaudumme yrityksen kasvaessa. Palvelumme kattavat jatkuvat it-palvelut päivittäisen liiketoiminnan tueksi. Lisäksi konsultoimme ja kehitämme digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisuja. Valtilla työskentelee noin 230 intohimoista teknologiaosaajaa, joiden tehtävänä on tuoda asiakkaamme parhaiden ratkaisujen äärelle. 
 
Ironnet lyhyesti 
Ironnet on vuonna 1999 perustettu yritysten tietoliikenneratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Tärkein tuotteemme on verkkoratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon liittyvä asiantuntemus ja osaaminen.