It-palveluyritys DataCenter Finland ostaa mobiili- ja pilvipalveluiden erikoisosaaja Aerionin

Aerion Solutions Oy ja DataCenter Finland Oy ovat 23.4.2019 sopineet järjestelystä, jossa DataCenter Finland Oy ostaa Aerion Solutions Oy:n koko osakekannan. Kaupan yhteydessä Aerionin omistajat tulevat DataCenterin merkittäviksi osakkeenomistajiksi.

Järjestely on osa DataCenterin it-kokonaispalvelutarjoajan kasvustrategiaa. Yritysoston myötä yhtiön liiketoiminta laajenee identiteetti- ja mobiililaitehallinnan palveluihin. Jatkossa DataCenter pystyy kokonaisvaltaisesti palvelemaan asiakkaitaan myös liikkuvan työn laite- ja elinkaarihallinnan osalta.

”Autamme asiakkaitamme kasvamaan it-palvelujen avulla. Tavoitteenamme on olla kokonaisvaltainen kumppani, joka ymmärtää asiakkaan it-ympäristön vaatimukset ja tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua. Yrityksille on tärkeä voida luottaa koko digitaalisen infrastruktuurinsa korkeaan käytettävyyteen ja tietoturvaan. Aerion Solutionsin hankinnan myötä saamme uutta huippuosaamista erityisesti VMwaren ja OKTA-käyttäjähallinnan ratkaisuihin”, kertoo DataCenterin toimitusjohtaja Atte Kekkonen.

”Aikaisemmin erillisinä saarekkeina toimineet moderni pääsynhallinta ja päätelaitehallinta ovat osa menestyvien organisaatioiden infrastruktuuria. Järjestelyn myötä nykyaikaiset ratkaisut ovat tarjolla osana DataCenterin kokonaispalvelua. Yhdessä pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin kaikilla osa-alueilla”, sanoo Aerion Solutionsin toimitusjohtaja Henri Talvitie, joka on myös yksi yhtiön perustajista ja omistajista.

Kaikki Aerionin työntekijät liittyvät DataCenterin organisaatioon vanhoina työntekijöinä ja Aerionin asiakkuudet siirtyvät DataCenterin asiakashallintaan. Kaupan jälkeen DataCenter työllistää yli 100 työntekijää Suomessa.

Lisätietoja:

Atte Kekkonen, toimitusjohtaja
atte.kekkonen@datacenter.fi
+358405055020

Aino von Bonin, Head of Marketing
aino.vonbonin@datacenter.fi
+358400753808

Henri Talvitie, toimitusjohtaja
henri@aerion.fi
+358466001012

DataCenter Finland Oy
Suomalainen DataCenter Finland Oy on nopeasti kasvava it-palveluyritys, joka työllistää tällä hetkellä yli 100 it-alan ammattilaista. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 20,7 miljoonaa euroa.

Aerion Solutions Oy
Aerion Solutions on vuonna 2013 perustettu yritysten mobiliteetin hallintaan erikoistunut yritys, jonka työntekijöillä on vuosikymmenien kokemus it-palveluidenhallinnasta, keskitetystä it-laitteiden- ja sovellustenhallinnasta

Kiinnostavatko sinua it:n uusimmat tuulet, mielenkiintoiset tapahtumat ja uusimmat palvelut? Seuraa blogiamme tästä!