It-palveluyrityksen kasvustrategia saa lisävauhtia käyttäjäpalveluista – DataCenter Finland ostaa Netsecuren

Netsecure Oy ja DataCenter Finland Oy ovat 30.4.2019 sopineet järjestelystä, jossa DataCenter Finland Oy ostaa Netsecure Oy:n koko osakekannan. Netsecuren omistajat tulevat DataCenterin osakkeenomistajiksi ja kaikki työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä DataCenterille.

Järjestely tukee DataCenterin kasvustrategiaa sekä vahvistaa palvelutarjoomaa ja osaamispohjaa entisestään.

”Tietoturvalliset, ymmärrettävät ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistavat it-kokonaispalvelut ovat kasvustrategiamme ytimessä. Tämä yrityskauppa laajentaa ja syventää tarjoomaamme, ja saamme myös lisää osaajia kasvuamme tukemaan. Olemme tunnistaneet loppukäyttäjäpalveluiden tarpeen ja arvostuksen asiakaskunnassamme. Netsecuren ammattitaito tuki- ja käyttäjäpalveluissa täydentää nykyisiä loppukäyttäjäpalvelujamme erinomaisella tavalla”, kertoo DataCenterin toimitusjohtaja Atte Kekkonen.

”Kokemuksemme mukaan suomalaiset yritykset arvostavat it-palveluiden hankinnassa kumppania, joka pystyy palvelemaan kokonaisvaltaisesti organisaation nykyisiä ja tulevia tarpeita. Palvelujen laajuus ja organisaation loppukäyttäjien sujuva käyttökokemus ovat tärkeitä tekijöitä kumppanin valinnassa. Yhdessä DataCenterin kanssa pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhä monipuolisemmin”, kertoo Netsecuren perustaja ja toimitusjohtaja Petri Kärkkäinen.

DataCenterin palvelut kattavat nykyisellään it:n kokonaistarpeet loppukäyttäjäpalveluista pilvipalveluihin sekä tietoturvapalveluista asiantuntijatyöhön. Viime viikolla DataCenter julkaisi yrityskaupan, jossa yritys osti modernin pääsynhallinnan ja mobiilipäätelaitehallinnan erikoisosaaja Aerion Oy:n. Yrityskauppojen jälkeen DataCenter työllistää 120 it-alan osaajaa.

Kiinnostavatko sinua it:n uusimmat tuulet, mielenkiintoiset tapahtumat ja uusimmat palvelut? Seuraa blogiamme tästä!