IT-talo Valtti nimesi uuden kehitysjohtajan – yhtiö laajentaa it-konsultointiin

It-palvelujen moniosaaja laajentaa tukemaan asiakkaitaan myös liiketoiminnan muutoksessa – uusi konsultointipalvelu kiihdyttää it:n hyötyjen saavuttamista.

Janne Herkama aloitti it-talo Valtin kehitysjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä elokuussa 2020. Herkamalle raportoiva tiimi vastaa Valtin palveluportfolion kehittämisestä, ja syksyn aikana on tarkoitus merkittävästi kasvattaa konsultointipalveluita vastaamaan asiakkaiden lisääntyneeseen kysyntään.

Valtilla on vahva osaaminen ja laaja palvelukattaus jatkuvien it-palveluiden saralla. Kasvavat ja kehittyvät yritykset voivat toimivan IT-arjen ansiosta keskittyä omaan liiketoimintaansa, ja sen kehittämiseen. Valtin avulla toimivat digipalvelut tukevat paitsi asiakkaan liiketoimintaa muutoksessa, mutta myös helpottavat palvelujen loppukäyttäjien elämää.

Uuteen pestiinsä Herkama siirtyy Tiedon kumppanuusjohtajan paikalta. Valtilla hän kehittää tiimeineen laajaa valikoimaa it:n ulkoistuspalveluita, it-palveluiden johtamista sekä digipalveluiden konsultointia. Vahvan teknologiaosaamisen ansiosta konsultointipalvelut kattavat ratkaisut loppukäyttäjäpalveluista konesalin syvyyksiin.

”Hyvin toimivat it-palvelut ovat mahdollistaja liiketoiminnan ketterälle kehitykselle. Nykypäivän digipalveluilta odotetaan sujuvaa käyttökokemusta, ja samalla it:n on tuettava työntekijöiden tuottavuutta sekä koko toiminnan kustannustehokkuutta. Jatkossa tarjoamme toimivien ja luotettavien it-palveluiden tueksi kyvykkyyden palveluiden kehittämiseen ja uusien liiketoimintahyötyjen lunastamiseen”, Herkama kuvaa.  

Valtti-konsernin keskeisenä tehtävänä on toimia asiakkaiden it:n kokonaistarpeiden tulkkina ja toteuttajana. Esimerkiksi tuore asiakasyhteistyö Pohjola Rakennus julkaistiin viime viikolla. ”Onnistunut asiakastyömme näkyy myös osaajien tarpeessa. Lähikuukausien aikana tulemme palkkaamaan 15 uutta tiimiläistä. Rekrytointien lisäksi keskitymme jatkossakin palvelutason jatkuvaan kehitykseen ja asiakastarpeiden mukaiseen teknologiaosaamiseen”, toimitusjohtaja Atte Kekkonen kertoo.


Lisätietoa:
Janne Herkama, kehitysjohtaja, +358 40 5600964
Atte Kekkonen, toimitusjohtaja, +358 40 5055020

It-talo Valtti on aiemmin DataCenter Finland -nimellä tunnettu nopeasti kasvava yhtiö, joka tarjoaa kokeneen toimijan kokonaisvaltaiset, sertifioidut tietotekniikkapalvelut loppukäyttäjätuesta pilvipalveluihin ja jatkuvuuspalveluista asiantuntijatyöhön. Konsernin vertailukelpoinen liikevaihto vuonna 2019 oli 29,6 miljoona euroa, ja kuluvan vuoden tavoitteenamme on 20 prosentin liikevaihdon kasvu.