F-Secure Growth Champion-tunnustus Valtille

F-Secure julkisti vuoden Business Security Partner Award-tunnustukset ja palkinnot ansainneet kumppaninsa. Valtin panostus huomiotiin Growth Champion-tunnustuksella, josta olemme erityisen ylpeitä. Growth Champion-yritykset valittiin F-Securen koko globaalin kumppaniverkoston joukosta, ja Valtti nousi listauksessa kolmanneksi.

”IT-kokonaispalveluita tarjoavana yrityksenä on hienoa huomata, että asiakkaamme ovat ottaneet tietoturvapalvelut osaksi kokonaispalveluamme. Jotta pystymme tuottamaan edistyksellisiä palveluita asiakkaillemme, tarvitsemme rinnalle strategisia kumppaneita, kuten F-Secure”, Valtin myyntijohtaja Fredrik Brunberg kertoo.

Palkitut kumppanit ovat erityisellä tavalla pystyneet auttamaan asiakkaitaan siirtymään paikkariippumattomaan työhön koronavuoden aikana. Osaavat kumppanit ymmärtävät asiakkaittensa tarpeita ja opastavat heitä tietoturvan saralla. Yhdessä F-Securen kanssa he voivat tarjota laadukkaita palveluita, jotka vähentävät tietoturvauhkia ja suojaavat kriittistä dataa”, F-Securen Vice President of Sales for Business Security Ashley Clark kuvaili.

Valtti ja F-Securen kumppanitaso on Platinum. Korkein mahdollinen kumppanuustaso sekä vahva sertifiointiasteemme takaavat asiakkaillemme parhaan tietoturvaosaamisen ja -palvelut. Growth Champion-tunnustus on merkki vahvasta osaamisestamme ja panostuksesta johtaviin tietoturvaratkaisuihin asiakkaittemme liiketoiminnan hyödyksi.

Lue lisää Valtin tietoturvapalveluista täältä.

Kuuntele F-Securen ja Valtin webinaari:

Taklaa tietoturvamyytit