DataCenter Finland aloittaa yhteistyön SAP:in kanssa

Ohjelmistoyhtiö SAP ja it-palvelutalo DataCenter Finland Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen. DataCenter Finlandin SAP-alustapalvelut tarjoavat korkean käytettävyyden ja saatavuuden ratkaisut liiketoimintakriittisille ERP- ja tietokantaratkaisuille.

”Asiakkaillamme on käytössään SAP-ratkaisuja ja yhtiö on laaja järjestelmätoimittaja tulevaisuudessakin sen siirtyessä pilveen ja modernisoituessa”, sanoo DataCenter Finlandin toimitusjohtaja Atte Kekkonen. ”Saamme käyttöömme sopimuksen myötä uudentyyppisiä ratkaisuja. Näemme HANAn edut pilvessä ja autamme asiakkaitamme näiden etujen saavuttamisesssa. DataCenterin SAP-alustapalvelu tarjoaa tietokantaratkaisuille korkean käytettävyyden alustan, joka on vakaa, suorituskykyinen ja vaatimustenmukainen.”

DataCenter Finlandin asiakaskunta Suomessa on monipuolinen. Yritys palvelee noin 600 erikokoista ja eri toimialoja edustavaa asiakasta. Asiakkaita yhdistävä tekijä on bisneskriittisyys. Niillä ei voi olla käyttökatkoksia liiketoiminnassa, oli kyse sitten logistiikasta, tuotannosta, jakelusta tai myynnistä.

”DataCenter Finland edustaa meille toimijaa, joka vie pk-yritykset SAP:n moderneihin pilviympäristöihin”, kertoo SAP Finlandin kumppaniyhteistyöstä vastaava Arto Saarinen.

Lue lisää SAP-palvelustamme>

Lisätietoja:

Atte Kekkonen
Toimitusjohtaja
DataCenter Finland Oy
+358 40 505 5020
atte.kekkonen@datacenter.fi

Arto Saarinen

Head of Channel
SAP
+358 40 706 4632
arto.saarinen@sap.com

DataCenter Finland:

DataCenter Finland on ymmärrettävä ja kokonaisvaltainen kumppani, joka auttaa asiakastaan kasvamaan palveluiden avulla. Olemme it-tarpeiden tulkki ja toteuttaja asiakkaan toiminnan tukena. DataCenterin palvelut kattavat nykyisellään it:n kokonaistarpeet mobiili- ja pilvipalveluiden hallinnasta loppukäyttäjäpalveluihin sekä tietoturvapalveluista asiantuntijatyöhön. Tällä hetkellä asiakkaiden it:n etujoukoissa työskentelee 120 datacenteriläistä, ja kasvu jatkuu vauhdikkaasti. www.datacenter.fi

SAP on älykkäiden yritysohjelmistojen suurin toimittaja uuden kokemusyhteiskunnan tarpeisiin. Yhtiö auttaa erikokoisia yrityksiä kaikilla toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin: 77 % transaktioiden liikevaihdosta maailmassa kulkee jossakin vaiheessa SAP-järjestelmän kautta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat – ilman katkoksia. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla yli 437 000 julkishallinnon ja yritysasiakasta voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja saada aikaan muutoksen. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa omalta osaltaan yritysten toimintaa ja ihmisten elämää. Lisätietoja www.sap.com ja www.sap.com/finland