Asiakaskokemus

Visma InCommunity luottaa Valtin tietoturvalliseen konesaliin

Visma on pohjoiseurooppalainen ohjelmistotalo, joka keskittyy vahvasti SaaS -palveluihin. Visma InCommunity on markkinajohtaja Suomessa. Visma InCommunity ostaa meiltä tietoturvallisia konesalipalveluita, joissa heidän asiakkaidensa tuotantoympäristöt toimivat.

Wilma, Primus ja Kurre ovat Visma InCommunityn tarjoamia kouluhallinnolle suunnattuja tuotteita. Näistä tunnetuin on monelle tuttu Wilma, jolla on lähes 2 miljoonaa loppukäyttäjää – huoltajia, opiskelijoita ja opettajia. Wilmassa on hyvin kattavasti tietoja opiskelijoista, opetuksesta ja koulun henkilökunnasta. Sen takia tietoturva on äärimmäisen tärkeää.

Wilma on verkkopalvelu, jolla saadaan kätevästi suuri määrä tietoa käyttäjien ulottuville reaaliaikaisesti. Wilman käyttö on turvallista eikä käyttäjän tietokoneelle tarvitse erikseen asentaa mitään. Wilma toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla. Lisäksi Wilmaa voi käyttää iOS- ja Android-mobiilisovelluksilla.

Tietoturvallisuus, luotettavuus ja tehokas käyttöönotto

Visma InCommunity ostaa Valtin konesalipalveluita, joissa heidän asiakkaidensa tuotantoympäristöt toimivat. Tarjoamme Vismalle tietoturvallisen ratkaisun, konesali on valvottu ja tiettyjen prosessien mukaan ylläpidetty. Uudet asiakkaat saadaan nopeasti siirrettyä tai perustettua tarjoamaamme ympäristöön. Erityisesti suuremmille kunnille tehokas käyttöönotto on todella tärkeää.

”Voimme suositella Valtin palveluita myös muille ohjelmistotaloille.”

”Me olemme kouluhallinnon ammattilaisia ja Valtti taas palvelinhallinnan ammattilainen. Meille on tärkeää olla luotettava kumppani asiakkaalle ja odotamme sitä myös alihankkijoiltamme. Voimme suositella Valtin palveluita myös muille ohjelmistotaloille”, toteavat myyntijohtaja Miia Korpela ja tuotepäällikkö Kim Hisinger tyytyväisinä.

Ota yhteyttä

Timo ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.

Valtti Kumppanit Timo

  • Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LUE MYÖS NÄIDEN ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA