Asiakaskokemus

Verkkokauppojen käytettävyys huippuluokkaa

Arcusys on vaihtanut nimensä ja on nykyään Valamis.

Tuotamme Arcusysille yksityisen pilviratkaisun, jossa sen tarvitsemat virtuaalipalvelinalustat on sijoitettu kahteen maantieteellisesti erotettuun konesaliin. Laskentateho, tallennustila ja verkkoratkaisut skaalautuvat dynaamisesti Arcusysin ja sen asiakkaiden tarpeisiin. Portaalit pysyvät ylhäällä myös mahdollisten katkojen aikana.

Vuoden 2012 nuorena yrittäjänä palkittu Arcusys on nopeasti kasvava yritys, joka työllistää lähes sata alan ammattilaista. Arcusys toteuttaa asiakkailleen palveluna digitaalisen aikakauden portaaliratkaisuja, kuten verkkosivustoja ja verkkokauppoja. Sen toteuttamat portaaliratkaisut perustuvat avoimen lähdekoodin teknologiaan, ja sisältävät myös vaativia järjestelmäintegraatioita.

”Mittavan asiakasympäristömme siirtäminen onnistui erinomaisesti.”

”Päädyimme ostamaan korkealuokkaiset konesalipalvelut Valtin kilpailukykyiseen hintaan. Huomasimme nopeasti, että Valtin osaaminen ja heidän tarjoama palvelu ovat aivan toista maata aiempiin IT-palveluntarjoajiimme verrattuna. Mittavan asiakasympäristömme siirtäminen onnistui erinomaisesti, ja Valtti toimitti meille joustavasti siihen tarvittavat resurssit”, kertoo Arcusysin teknologiajohtaja Mikko Taivainen.

Verkkoyhteydet palautuvat automaattisesti

Vastaamme Arcusysin vikasietoisista verkko- ja alustajärjestelmistä. Virtualisoiduilla alustakoneilla voimme ajaa heidän kasvavien tarpeidensa mukaisia määriä loogisia palvelimia. Yrityksen ammattilaisilla on korkealuokkaista osaamista avoimen lähdekoodin järjestelmistä, ja se valvoo loogisia palvelimiaan itse.

Tuottamamme kahdennettu julkiverkko on Arcusysin tuottamien julkisten palveluiden ja sivustojen laadun tae. Arcusysin tuottamien kymmenien asiakasjärjestelmien kahdentaminen onnistuu ilman erillisiä kuormantasaajia.

”Arcusysille toimitetun ympäristön verkkoratkaisu eroaa yleisimmistä palvelinympäristöistä siinä käytetyn kahdennetun julkiverkon osalta. Molemmista konesaleista voidaan toisistaan riippumatta tarjota samoja julkiverkon IP-osoitteita, ja liiketoimintakriittiset palvelut eivät ole missään tilanteessa yksittäisten tietoliikenneyhteyksien varassa”, toteaa Valtin ratkaisuarkkitehti Heikki Lavanko. ”Järjestelmät ovat toteutettu siten, että ne havaitsevat ja palautuvat verkkoyhteyksissä tapahtuvista poikkeustilanteista automaattisesti.”

Konesalien välisessä tietoliikenteessä hyödynnämme kahdennettua kuiturinkiämme. Tallennustilaa toimitamme palvelualustalta Arcusysin liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

Liiketoiminnan jatkuvuus turvattuna

Arcusys haluaa tietoisesti pitää oman IT-yksikkönsä pienenä. ”Emme millään pystyisi itse toteuttamaan näin kustannustehokkaasti palvelun edellyttämää erikoisosaamista ja järjestelmiä. Valtti tarjoaa meille palveluna myös helppokäyttöiset hallintatyökalut, joiden avulla voimme toteuttaa järjestelmämuutoksia joustavasti myös itse”, sanoo Taivainen. ”Valtin tuottama yksityinen pilvi integroituu IT-ympäristöömme saumattomasti. Meillä on ikään kuin suuren IT-osaston edut ilman sen tuomia haittoja.”

”Valtin tuottama yksityinen pilvi integroituu IT-ympäristöömme saumattomasti.”

Tietoliikenne tulee usean operaattorin verkoista, ja se ajetaan tuottamamme maantieteellisesti kahdennetun palomuuripalvelun läpi. ”Seuraamme aktiivisesti tunnistetuissa järjestelmissä havaittuja tietoturvauhkia ja toimimme niiden edellyttämien suositusten mukaisesti”, sanoo Valtin palvelupäällikkö Janne Niskanen.

Arcusys keskittyy avoimen lähdekoodin ratkaisujen kehittämiseen. ”Olemme todella tyytyväisiä Valtin tuottamaan palvelun laatuun. Vasteajat ovat lyhyitä ja kaikki on toiminut ketterästi”, painottaa Taivainen. ”Meistä tai Valtista johtuvia käyttökatkoksia ei ole esiintynyt asiakkaillemme ainuttakaan. Se on äärimmäisen tärkeää, ja pitää meidät kilpailukykyisinä.”

Ota yhteyttä

  • Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LUE MYÖS NÄIDEN ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA