Asiakaskokemus

Väritukku arvostaa korkeaa käytettävyyttä ja riskien minimoimista

Värisilmä-liikkeiden keskusliike, Väritukku, ostaa meiltä palvelin- ja tallennuskapasiteettia yksityisestä pilvestä. Näitä on täydennetty eritasoisilla varmistuspalveluilla. Yhteisessä IT-ympäristössä kaikki Värisilmä-liikkeet voivat hyödyntää tehokkaasti konesalistamme tuotettavaa toiminnanohjausjärjestelmää.

Keskitetty toteutus on tuonut turvaa paikallisten Värisilmä-liikkeiden toimintaan. Kymmenissä toimipisteissä käytössä oleva toteutus on teknisesti haastava, mutta toteutuksemme yhdistää tietoliikenteen, palvelut, varmistukset sekä konfiguroinnit toimivaksi ja luotettavaksi kokonaisuudeksi. Palveluiden käytettävyys onkin yhteistyön aikana ollut lähes 100%.

Väritukku Oy on Värisilmä-liikkeiden keskusliike, joka hoitaa ketjun yhteiset koti- ja ulkomaiset tuotehankinnat, tuotteiden varastoinnin ja jakelun sekä ketjun yhteisen markkinoinnin ja mainonnan. Väritukun omistavat yksityiset Värisilmä-liikkeet. Liikkeitä on 100 ympäri Suomea, pohjoisin käsivarren Lapissa. Kullakin liikkeellä on oma tuotevalikoima ja omat asiakkaat.

Väritukku teki jatkosopimuksen konesalipalveluista aiemman kolmevuotisen jatkoksi

”Valtin arvo rakentuu sille, miten he ovat hitsanneet palvelut yhteen. Aina löytyy asiantuntija ja ylläpitäjä ympäristöömme liittyvissä kysymyksissä, heidät saa kiinni ja heillä on pitkä kokemus meille tehdyistä ratkaisuista. Nämä ovat hyviä asioita. Suurilla palvelutaloilla ei välttämättä tiedä kuka loppupelissä vastaa asiakasympäristön ylläpidosta”, kertoo palvelukokonaisuudesta Väritukussa vastaava IT-päällikkö Timo Lehtovirta.

”Valtin arvo rakentuu sille, miten he ovat hitsanneet palvelut yhteen. Aina löytyy asiantuntija ja ylläpitäjä, heidät saa kiinni ja heillä on pitkä kokemus meille tehdyistä ratkaisuista.”

”Uuden sopimuskauden toteutuksessa haettiin vieläkin korotetumpaa käytettävyyttä, jonka mahdollisti TIER 4-tasoinen varmistuspalvelu. Halusimme varmistua siitä, että tarpeen tullen palveluiden palautusaika olisi aiempaa nopeampi, jopa olematon kaikista kriittisimmille tiedoille.  TIER 4–tasoisella RecoverPoint–teknologialla minimoidaan mm. inhimillisestä erheestä johtuvien virheiden riskit ja niistä aiheutuvan hukkautuneen datan palautuksen mahdollisuus”, Lehtovirta kertoo.

Keskitetyllä toteutuksella turvaa Värisilmä-liikkeiden paikalliseen toimintaan

Rakensimme Väritukulle IT-ympäristön, jossa kaikki Värisilmä-liikkeet voivat hyödyntää tehokkaasti konesalistamme tuotettavaa toiminnanohjausjärjestelmää. Toteutuksen tulee olla luotettava ja käytettävyyden äärimmäisen korkea, koska koko liiketoiminta nojaa siihen. Toiminnanohjausjärjestelmän piirissä ovat mm. varastointi, tuotehallinta, kassajärjestelmät, kirjanpito sekä merkittävä määrä integraatioita. Ympäristö on käytössä kymmenissä toimipisteissä. Teknisesti haastavassa toteutuksessa yhdistyvät tietoliikenne, palvelut, varmistukset sekä konfiguroinnit yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Palveluille asetetut vaatimukset oli menneellä sopimuskaudella täytetty kiitettävästi. Esimerkiksi palveluiden käytettävyys oli aiemmalla sopimuskaudella ollut erinomainen, lähes 100 %, Timo Lehtovirta on laskenut.

Konesaliemme teknologiset ratkaisut ja saleissa vierailemisen kautta syntynyt luottamus ammattimaiseen tekemiseen tukivat halukkuutta jatkaa yhteistyötä. Konesalien infrastruktuuri on erityisen tärkeä osa palvelutuotantoa, jolle asiakkaiden palvelut rakennetaan. Valtti on sopivan kokoinen yritys Värisilmän kumppaniksi.

”Ei pidä vähätellä myöskään sitä, että konesalikumppanin taloudellinen tilanne on vakaa ja että palveluntoteutuksesta vastaavat yhteyshenkilöt ovat pysyneet samoina”, Lehtovirta listaa. ”Myyjän tulee olla saavutettavissa myös varsinaisen myyntitilanteen jälkeen, jos tulee tarve lisäpalveluille tai halutaan tehdä muutoksia kokonaisuuteen”, Lehtovirta jatkaa. Myös muutoksenhallinnasta aiheutuvat kustannukset kannattaa huomioida jos kumppanivaihdoksia mietitään. Vaihdoksissa ensimmäinen vuosi menee yleensä yhteistyötä harjoitellessa.

Ota yhteyttä

Aino ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.

Aino Von Bonin

  • Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LUE MYÖS NÄIDEN ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA