Asiakaskokemus

Valtti vastaa H. Vesalan IT-asioista kokonaisvaltaisesti

H. Vesala on kotimainen kymmenen hengen perheyritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten kupari- ja valokuitukaapeleiden haku-, asennus- ja testauslaitteiden kehittämiseen, valmistukseen sekä maahantuontiin. Yrityksen tuotekehitys, tuotteiden valmistus, huolto, maahantuonti ja myynti tapahtuvat kaikki H. Vesalan Vihdin Nummelassa sijaitsevassa toimipisteessä. Yrityksen it-asioista vastasi yksi henkilö yrityksen sisäisesti, kunnes it-asioita alettiin askel askeleelta ulkoistamaan.

Keväällä 2021 H. Vesala päätti kilpailuttaa silloisen it-toimijansa, jonka kautta it-asiat oli ulkoistettu tuntisopimuksella. Valtti pääsi mukaan kilpailutukseen ja vei lopulta voiton, joka johti H. Vesalan ja Valtin yhteistyön käynnistymiseen elokuussa 2021. H. Vesalan toimitusjohtaja Janne Hirsimäki kehui Valtin asiakaskeskeistä lähestymistä heti kilpailutuksen alkumetreiltä lähtien. ”Ei tuputettu mitään turhaa meille väkisin ja meille annettiin aikaa päätöksentekoon Valtin puolelta”, toteaa Janne.

H. Vesala päätyi tekemään it:n kokonaisulkoistuksen Valtille, joka sisältää Service Desk -palvelun, Microsoft 365 -palvelut sekä varmistukset Nexeticillä, päätelaitehallinnan, tietoturvapalvelut, verkkopalvelut ja tukiasemat. Kesällä käynnistetty käyttöönottoprojekti oli Janne Hirsimäen mukaan monin puolin erittäin onnistunut; Valtin vastuuhenkilöt sai hyvin kiinni ja vastuut oli jaettu selkeästi projektin ajan.

Noin puolivuotta kestänyt yhteistyö on sujunut Jannen mukaan hyvin ja kaikkiin ongelmatilanteisiin on saanut aina apua – olivat ne kuinka mystisiä tahansa. H. Vesalassa on koettu positiiviseksi, että Valtin kaltainen toimija on kooltaan sellainen, että osaamista löytyy kaikkeen mahdolliseen it:n saralla. Janne kertoo kokeneensa, että Valtilla kulkee sisäisesti hyvin tieto ja asiakas saa tarvittavaa apua helposti.

”Meillä oli jo ennen it-ulkoistuksia tunnistettu, että omalla väellä ei ole aikaa tai kannattavaa hoidattaa it-asioita. Nyt henkilöstö voi keskittyä tärkeimpään, eli ydintekemiseen”, summaa Janne.

Valtti tarjoaa it-palvelut kaikenkokoisille yrityksille, sillä uskomme että hyvin tuotetut ja hallitut it-palvelut kuuluvat kaikille. Tutustu palveluihimme pk-yrityksille täällä.

Ota yhteyttä

  • Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LUE MYÖS NÄIDEN ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA