Asiakaskokemus

Valtti Fokus Oy & Nor-maali – Pitkäaikaista kumppanuutta asiakkaan ehdoilla

Haaste: Asiakas tarvitsi tukea omien konesalien hallintaan ja ylläpitoon sekä monipuolisempaa teknologiaosaamista yrityksen IT-kokonaisuuden hallinnan sekä kehittämisen tueksi 

Ratkaisu: Valtti Fokus ylläpitää ja hallinnoi Nor-maalin omat konesalit sekä tarjoaa laajan osaamisen asiakkaan toiminnan tueksi 

Nor-maali on teollisuusmaaleja valmistava suomalainen yritys, jossa työskentelee noin 60 alan ammattilaista. Yhteistyö Valtti Fokuksen kanssa on kestänyt jo useita vuosia – Valtti Fokuksen asiantuntijat ovat auttaneet Nor-maalia IT-asioissa jo Netsecure-aikoina ennen, kun yritys liittyi osaksi Valtti -yhtiötä. Vuosiin on mahtunut yhteistyön laajentumista yksittäisten palveluiden toteuttamisesta laajempiin ylläpitopalveluihin. 

Valtti Fokus ylläpitää ja valvoo Nor-maalin omia konesaleja ja verkkolaitteita. Lisäksi Nor-maalilla on käytössään Valtti Fokuksen kautta varalaitepalvelut ja loppukäyttäjätuki. Kimmo Svanbäck Nor-maalilta toteaa, että työaikaa on säästynyt, kun tietoteknisten asioiden askarruttaessa, hän pystyy tukeutumaan Valtti Fokuksen asiantuntijoiden apuun.  

IT-kumppanuus mahdollistaa monipuolisemman teknologiaosaamisen yrityksen hyväksi 

 Nor-maalilla ei ole käytössään omaa mittavaa IT-osastoa, vaan asioiden hoitaminen on muutaman henkilön vastuullaIT-kumppanin avulla yritys pystyy kuitenkin hyödyntämään monipuolista teknologiaosaamista yrityksen IT-ratkaisuiden kehittämiseen sekä ylläpitoon. Kimmo toteaa, että heille on kustannustehokkaampaa sekä järkevämpää hyödyntää osaavaa kumppania kuin sijoittaa sisäiseen IT-osaamiseen. 

 Jos meillä olisi sisäisesti vain muutama henkilö vastaamassa näin isoista kokonaisuuksista, olisi se hyvin riskialtista. Voiko edes luottaa, että muutaman henkilön ammattitaito riittäisi kokonaisuuden hallintaan? Valtin kautta meillä on useita eri syväosaajia tukenamme. 

Valtti Fokus toimii asiakkaan tarpeiden mukaan 

Nor-maali on jo monen vuoden ajan pyörittänyt toimintaansa omista konesaleista. Valtti Fokuksen vastuulla on valvoa, että asiakkaan omat konesalit pyörivät tehokkaasti ja tietoturvallisesti. Joustava ja osaava kumppani pystyy tarjoamaan lisäosaamista myös sellaisissa tilanteissa, joissa IT:n kokonaisulkoistus ei ole vaihtoehto.  

Kimmo Nor-maalilta toteaa, että omat konesalit ovat olleet heille toimiva ratkaisu jo pitkään ja Valtti Fokuksen tuovan merkittävää lisäarvoa konesalien ylläpitoon. ”Meillä on Valtin kautta niin paljon eri ITammattilaisia käytössämme, että koen asioidemme olevan hyvällä mallilla. Saamme kaikissa tilanteissa asiantuntevaa apua”, summaa Kimmo. 

Kaipaatko omiin tietohallinnon palveluihisi huolettomuutta ja helppoa hallittavuutta? Täytä lyhyt kartoituksemme ja selvitä IT-palveluiden tila.

Siirry kyselyyn tästä

 

Ota yhteyttä

  • Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LUE MYÖS NÄIDEN ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA