Asiakaskokemus

Valtin palvelut turvaavat Feonin liiketoiminta-ajatuksen – luotettava IT-kumppani teräskaupan edelläkävijän tukena

Edistyksellinen teräspalveluyritys Feon palvelee suomalaista teollisuutta asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun sekä digitaalisten kanavien avulla. ”Sähköistämme teräskaupan” on Feonin asiakaslupaus, jonka tukena myös Valtin IT-palvelut toimivat.

Haaste: Teräskauppa sähköistyy vauhdilla. Materiaalitoimitusten on nykyajan teollisuusalalla oltava laadukkaita, ajallaan toimitettuja ja tarpeiden mukaan esikäsiteltyjä. Tuotteita ja kumppanuussuhteita on paljon, ja perinteinen kaupankäynnin malli on murroksessa.

Ratkaisu: Feon panostaa asiakaskokemuksen sujuvuuteen ja tarjoaa edistyksellisiä työkaluja sekä palveluita, joiden avulla tilaukset ja niihin liittyvä informaatio liikkuvat vaivatta ajasta ja paikasta riippumatta. Osaava IT-kumppani ymmärtää Feonin asiakaslupauksen ja tukee sen toteutumista luotettavalla sekä käyttövarmalla, asiantuntevalla palvelullaan.

Ymmärrettävät ja toimintavarmat IT-palvelut Feonin tarpeiden mukaisesti

Yhteistyö Valtin ja Feonin välillä käynnistyi heti Feonin liiketoiminnan alussa. Nykyisellään palveluvalikoimaan kuuluu IT:n kokonaispalvelut laajalti, työasemien hankinnasta loppukäyttäjä– ja konesalipalveluihin.

”Arvostan asiantuntevaa palvelua, jota saan selvällä suomen kielellä. IT-palvelutalo Valtti erottuu positiivisesti toimintavarmuudellaan ja asiakaslähtöisellä toimintamallillaan. Valtin sertifioidut asiantuntijat todella miettivät, miten ratkaisut voidaan toteuttaa asiakkaan toiveen mukaisesti”, kertoo Feonin kehityspäällikkö Marko Kähkönen.

Sujuva asiakaskokemus muokkaa perinteistä toimialaa

Feon on ottanut aktiivisen roolin perinteisen toimialan muuttamisessa. Konepajat, tukkuliikkeet ja muut toimijat luovat kumppaniverkoston, jonka on yhtenä sujuvana kokonaisuutena pystyttävä palvelemaan asiakkaiden tarpeita. Kehityspäällikkö Kähkönen kertoo teräskaupan asiakkaiden odottavan kuluttajakaupasta tuttua helppoa ostamista myös ammattilaispuolella.

”Tietovirtojen hallinta on kriittistä, jotta prosessit toimivat saumattomasti. Digitaaliset järjestelmämme takaavat seurattavuuden, toimitusten täsmällisyyden ja ennakoinnin mahdollisuuden” Kähkönen tarkentaa.

Valtti varmistaa ja valvoo Feonin sähköisiä järjestelmiä sekä sen laaja palveluvalikoima on tukenut myös uusien IT-palveluiden käyttöönottoa. Uusimpana työpöydälle ovat nousseet identiteetinhallinnan palvelut, tavoitteena yhtenäinen ja helppo IT:n käyttökokemus, tietoturvaa unohtamatta.aq

Ota yhteyttä

Henri ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan

Valtti Henri

  • Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LUE MYÖS NÄIDEN ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA