Asiakaskokemus

Täysin virtualisoitu konesaliympäristö palveluna

Transvalilla oli ennen uudistusta oma noin 15 palvelimen konesali. Nyt konesaliympäristö, kattaen palvelimet, tallennuksen ja tietoliikenteen, tuotetaan konesalistamme. Transvalin sovellusympäristö on siirretty ylläpidettäväksi uudelle virtualisointialustalle konesaliimme ja palvelinten virtualisointiaste on nyt sataprosenttinen. Vastaamme alustasta ja palvelimista, jotka ovat 24/7 valvontapalvelun piirissä.

Palvelukokonaisuus sisältää myös ylläpito- ja tukipalvelut, tietoturvalliset etäyhteydet, varmistuksen sekä palvelupäällikköpalvelut.  ”Varmistamme kaiken datan deduplikoivalla ratkaisulla ja seuraamme ympäristön toimivuutta”, kertoo Valtin palvelupäällikkö Teijo Kytölä.

Transval työllistää yli 3600 henkilöä, ja sen tarjoamilla lisäarvologistisilla ratkaisuilla pyritään kasvattamaan asiakkaan tuottavuutta, lisäämään toimitusvarmuutta ja parantamaan palvelun laatua. Osaamisella parannetaan asiakkaiden logistiikan prosesseja ratkaisujen integroituessa tiiviisti teollisen tuotannon prosesseihin.

Transvalin ammattilaisilla on yli 20 vuoden kokemus teollisten materiaalivirtojen hallinnasta, kattaen tehdaslogistiikan, varastologistiikan, pakkaamisen ja valmistuspalvelut. Yrityskauppojen myötä palveluvalikoima laajeni merkittävästi myös teollisuuden puolelle.

Yhteistyö alkoi jo vuonna 2012, kun Transvaliin fuusioitunut Vindel Oy luopui omasta konesalistaan. Asiantuntijamme toteuttivat Vindelille yhtenäisen ja toimintavarman it-ympäristön. Aiemmin Vindel Oy oli ostanut HSG Logisticsin.

”It-ympäristömme saatiin nostettua uudelle tasolle.”

”Otimme sadan päivän sisällä haltuun yritysoston tuoman kokonaisuuden, kattaen myös yhtenäisen it-ympäristön. Toiminnanohjauksen osalta päädyimme HSG:n käyttämään Microsoft Nav -toiminnanohjausjärjestelmään. Konesalipalvelut päätimme kilpailutuksen jälkeen ostaa Valtilta.  Vaakakupissa painoivat HSG:n muutaman vuoden ajalta kertyneet hyvät kokemukset Valtin palveluiden laadusta. Toimintavarma it-ympäristö ja asiantuntijapalvelut ovat meille erityisen tärkeitä”, kertoo Transvalin liiketoimintajohtaja Jussi-Pekka Hoskari. ”Olimme jo jonkin aikaa miettineet konesaliratkaisujen ostamista palveluna.”

”It-ympäristömme saatiin nostettua uudelle tasolle. It-ympäristön riskitaso on laskenut selvästi ja laatu parantunut. Emme olisi itse osanneet huomioida kaikkia tekijöitä, joita optimaalisen ympäristön toteuttaminen vaatii”, kertoo Hoskari. ”Meillä ei ole aikaa kartoittaa uutta teknologiaa, ja saamme siihen näkemystä Valtin asiantuntijoilta. Pyrimme jatkuvasti parantamaan it-ympäristömme kustannustehokkuutta.”

Nopea ja varma toteutus

Saimme Transvalin uudistetun ja yhdistetyn it-ympäristön valmiiksi tuotantoon kahdessa kuukaudessa suunnittelun aloittamisesta. Logistiikka-alan yrityksen kriittisiä tietojärjestelmiä ovat muun muassa toiminnanohjaus ja työajanseuranta.  ”Kireä aikataulu huomioiden, kokonaisuuden käyttöönotto sujui erinomaisesti, ja aikataulu piti. Kaikki tehtiin ammattimaisesti ilman tietojärjestelmien palvelukatkoksia”, sanoo Hoskari.

”Kireä aikataulu huomioiden, kokonaisuuden käyttöönotto sujui erinomaisesti, ja aikataulu piti.”

”Roolimme oli konsultoiva ja hyödynsimme ratkaisun toteuttamisessa aikaisempaa kokemusta vastaavista yhdistymisistä. Se edellytti vahvaa teknistä osaamista it-järjestelmistä, tietoliikenteestä ja virtualisoinnista. Onnistunut läpivienti edellyttää aina myös laadukasta projektinhallintaa. Kun osaaminen on tarpeeksi korkealla tasolla, jää enemmän mahdollisuuksia pohtia minkälainen kokonaisratkaisu tarvitaan”, kertoo palvelupäällikkö Kytölä.

Transval

Nimetyt työasemat ovat myös varmistuspalvelun piirissä. Suojatuin etäyhteyksin työntekijät voivat kirjautua yrityksen tietojärjestelmiin. Työasemat on suojattu virustorjuntaohjelmistolla ja ne ovat hallinnassamme. Päivityksiä voidaan tehdä keskitetysti koko työasemaympäristön osalta.

Ota yhteyttä

Anu ja muut asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan.

Valtti kumppanit Anu

  • Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LUE MYÖS NÄIDEN ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA