Asiakaskokemus

Valtti Fokus & Pelaser – Huolettomuutta ja turvaa IT-kumppanuudesta

Pelaser on noin 40 hengen suomalainen teollisuusalan yritys. Yritys on erikoistunut teräslevyjen ja ohutlevyosien käsittelyyn, ja asiakaskunta koostuu enimmäkseen muista yrityksistä – mukaan lukien muutaman yksityishenkilön. Pelaserin toiminta alkoi laajentumaan 2012 ja työntekijöitä alkoi tulla enemmän, jonka myötä IT-asioiden hallinnointiin ja hoitamiseen alettiin kaivata osaavaa kumppania.  

Kumppaniksi valikoitui silloinen Netsecure, nykyinen Valtti -konsernin Valtti Fokus -liiketoimintayksikkö, joka keskittyy pk-yritysten IT-asioiden hoitamiseen ammattitaidolla. Kumppani otti ensin hoitaakseen Pelaserin silloiset omat palvelimet, mutta myöhemmin Pelaser päätti siirtää toimintansa pilveen Valtti Fokuksen asiantuntijoiden avulla. Myös yhteistyösopimus on muuttunut – Pelaserilla on kiinteä kk-laskutus, jonka myötä asiakkaan käytössä on Valtti Fokuksen osaava IT-tuki aina silloin kun tarve vaatii. 

Ketterä toiminta tarvitsee taakseen toimivan IT:n 

Pelaserin Pasi Larkala on ollut mukana yhteistyön alkumetreiltä asti ja toteaa, että ei voisi olla tyytyväisempi Valtti Fokuksen toimintaan. Pelaserin toiminta nojaa joustavaan ja laadukkaaseen työhön, joka ei onnistuisi ilman toimivia tietohallinnon palveluita.

IT:n rooli on tänä vuonna korostunut entisestään ja sen toimivuus on noussut aivan uudelle tasolle. Mikäli IT:n toiminnassa olisi mittavia katkoksia, se tekisi suurta hallaa meidän toiminnallemme. Olen todella tyytyväinen, että voin luottaa Valtti Fokuksen ammattitaitoon kaikissa IT-asioissa”, kertoo Pasi.  

Pasi jatkaa kertoen Helpdeskin säästävän hänen työaikaansa; ”Helpdeskin vasteaika on rehellisesti sanoen sekunteja – saan apua nopeasti ja mahdolliset ongelmat ratkeavat heti.” Helpdesk tuo turvaa päivittäiseen tekemiseen, kun Pelaserilla on aina tarvittaessa käytössään asiantuntevaa IT-tukea. 

Monta vuotta kestänyt kumppanuus jatkuu vahvana ja Pelaser sanookin, että vaihtaminen toiseen IT-kumppaniin ei ole käynyt edes mielessä. Muutos silloisesta Netsecuresta Valtti Fokus -liiketoimintayksiköksi ja osaksi nyt jo 200 hengen Valtti -konsernia ei ole vaikuttanut yhteistyöhön mitenkään Pasin mukaan. Hän kokee, että yhteistyö Valtti Fokuksen kanssa on tuonut ja tuo edelleen heille huolettomuutta, vaivattomuutta ja turvallisuutta päivittäiseen tekemiseen. 

Kaipaatko omiin tietohallinnon palveluihisi huolettomuutta ja helppoa hallittavuutta? Täytä lyhyt kartoituksemme ja selvitä IT-palveluiden tila.

Siirry kyselyyn tästä

Ota yhteyttä

  • Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LUE MYÖS NÄIDEN ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA