Asiakaskokemus

Case Kuopion kaupunki: Valmiiksi tuotteistettu Valo Teamwork oli helppo ottaa käyttöön

Kuopion kaupungin intranettiä käyttää yhteensä melkein 7 000 henkilöä. Valtti Meteoriitin Valo-ratkaisu tarjoaa tiimityöskentelyä helpottavan alustan Microsoftin palveluiden ympärille rakennettuna. Valmiiksi tuotteistetun kokonaisuuden käyttöönotto sujui jopa paremmin kuin aluksi oltiin osattu odottaa. 

Tarve uuden intranetin käyttöönotolle syntyi, kun aiempi järjestelmä oli teknisesti vanhentumassa. Yksi tärkeä valintaan vaikuttanut tekijä oli Valo Teamwork -ratkaisuun sisältyvä käyttöliittymä kaupungin käyttämälle tiimityöskentelyn ohjelmistolle Teamsille.

– Tämän on tarkoitus helpottaa tiimityöskentelyä, joka on meillä rakennettu Microsoftin palveluiden käyttöönoton myötä hyvin voimakkaasti Teamsin päälle, kertoo kaupungin projektipäällikkö Ville Titoff.

”Projekti saatiin kunnialla maaliin”

Sopivaa toimittajaa valitessa oli tärkeää myös intranetin tietynlainen tuotemaisuus, sillä kaikkea ei haluttu lähteä rakentamaan nollasta. Valo Intranet oli hyvä valinta tätä silmällä pitäen, sillä intranet oli käytännössä jo valmis tuote. Projektin varsinaisena tilaajana toimi kaupungin IT:stä vastaava Istekki.

–  Valtti Meteoriitin toiminnasta jäi erittäin positiivinen kuva. Yhteyshenkilöt olivat hyvin ottautuvia. Kun kysyimme asioita, niin vastauksia tuli selkeästi. He ottivat kokonaisvastuun esimerkiksi Azure-palvelusta nikottelematta. Tämä on juuri sitä, mistä minä pidän – eli tehdään lite bättre, kiittelee Istekin osalta projektipäällikkönä toiminut Jari Ojala.

– Projekti saatiin kunnialla maaliin. Budjetti alitettiin ja kaikki saatiin valmiiksi sovitussa aikataulussa. Myös asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen, Ojala kertoo.

Selkeä konsepti helpotti käyttöönottoa

Hyvän tuotteen lisäksi Titoff haluaa nostaa esille sen, miten hyvin Valtti Meteoriitti oli vaiheistanut projektin ja intranetin käyttöönoton ajoittaisesta kiireestä huolimatta.

– Kun konsepti oli selkeä ja tiesimme, mitä missäkin vaiheessa tehdään, helpotti se uuden intran käyttöönottoa hyvin paljon. Tekeminen helpottui selkeästi, kun koko palvelu oli tuotteistettu, eikä pelkästään se lopullinen intratuote, Titoff painottaa.

Alkuperäinen teksti on julkaistu osoitteessa www.meteoriitti.com
Yhdistimme voimamme Sininen Meteoriitti konsultointiliiketoiminnan kanssa syyskuussa 2020. Yhdistymisen myötä pystymme tarjoamaan entistä kokonaisvaltaisempia palveluita sisältäen työympäristöjen ja työtapojen kehittämisen palvelut sekä verkko- ja asiointipalveluiden konsultoinnin.

Haluatko kuulla lisää Valosta ja Valo Teamworkista? Lue lisää täältä tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Ota yhteyttä

  • Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LUE MYÖS NÄIDEN ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA