Asiakaskokemus

CASE Hämeenlinnan seurakuntayhtymän intranet säästää euroja tärkeämpään työhön

Valtin Valo Intranetin avulla tieto kulkee aiempaa paremmin

Hämeenlinnan seurakuntayhtymä on käyttänyt Valo Intranetiä nyt noin vuoden verran. Valtti Meteoriitilta hankittu ratkaisu on hyvin helppokäyttöinen ja huoltovapaa. Kun viestintä kulkee digitaalisen työympäristön kautta ongelmitta, voidaan resurssit tällöin laittaa jokapäiväiseen seurakuntatyöhön. 

Uuden digitaalisen työympäristön käyttöönotto sai alkunsa Hämeenlinnan seurakuntayhtymän halusta lisätä kaikkien seurakuntien ja koko kuntayhtymän välistä yhteistyötä sekä parantaa tiedonkulkua.

– Puhelimella toimiva intranet koettiin tässä tapauksessa parhaaksi ratkaisuksi tiedon kulun lisäämisen ja työyhteisön rakentamisen kannalta, kertoo Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan viestintäpäällikkö Reetta Laaksonen.

Ajantasainen tieto aina saatavilla

Valo Intranet on vaikuttanut seurakuntien arkeen Laaksosen mukaan hyvin positiivisesti. Sähköpostien lähettely on vähentynyt ja tiedon välitys on parantunut yleisesti.

– Meiltä löytyy intrasta nykyään ajantasaiset tiedot kaikista henkilöstöön, työsuhteisiimme ja käytäntöihimme liittyvistä asioista. Se on tosi hieno juttu, että voi luottaa siihen, että intrasta löytyy se mitä pitääkin, Laaksonen painottaa.

– Nyt intranetissä saa myös kommentoida uutisia. Keskustelemme Yammerissa asioista hyvin vapaamuotoisestikin. Jaamme toistemme kanssa paljon sellaista asiaa, mikä on aiemmin ehkä jäänyt pienempiin kahvipöytäkeskusteluihin ja pienemmän piirin tietoon, Laaksonen kertoo.

Helppokäyttöinen ja huoltovapaa ratkaisu

Yhteistyö Valtti Meteoriitin kanssa on sujunut hyvin. Laaksonen kokee, että yhteistyö heidän kanssaan sopii hyvin myös muille organisaatiolle.

Työpaikan ”facebook” Yammer on madaltanut henkilöstön tapaa kommunikoida keskenään.

– He tarjoavat tällaisen hyvin helppokäyttöisen ja huoltovapaan intranet-ratkaisun, jonka ansiosta resurssit voidaan laittaa jokapäiväiseen seurakuntatyöhön. Viestintä kulkee intranetin kautta siinä kyljessä, Laaksonen summaa.

Alkuperäinen teksti on julkaistu osoitteessa www.meteoriitti.com
Yhdistimme voimamme Sininen Meteoriitti konsultointiliiketoiminnan kanssa syyskuussa 2020. Yhdistymisen myötä pystymme tarjoamaan entistä kokonaisvaltaisempia palveluita sisältäen työympäristöjen ja työtapojen kehittämisen palvelut sekä verkko- ja asiointipalveluiden konsultoinnin.

Haluatko kuulla lisää Valo Intranetista? Lue lisää täältä tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä

  • Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

LUE MYÖS NÄIDEN ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA